Τους ξεπροβόδισε

Με τις ευχές του ΟΠΑΠ η Παραολυμπιακή Ομάδα στα Παγκόσμια Κολύμβησης και Αρσης Βαρών σε πάγκοΣε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για επιτυχίες και διακρίσεις αναχώρησαν χθες για το Μεξικό οι αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας προκειμένου να συμμετάσχουν στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κολύμβησης και Αρσης Βαρών σε πάγκο. 

Ο ΟΠΑΠ, μέγας χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αποχαιρέτησε τους «γαλανόλευκους» σε ειδική εκδήλωση που έγινε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Καμίλ Ζίγκλερ, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Εδώ και έξι χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, ώστε να μπορούν να διεκδικούν διακρίσεις και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, επιδεικνύοντας το σθένος που μας έχουν συνηθίσει σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο chief customer officer του ΟΠΑΠ Πετρ Ματεγιόφσκι τόνισε: «Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε τους αθλητές και όλους όσοι πλαισιώνουν την Παραολυμπιακή Ομάδα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλά μετάλλια». 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του και σημείωσε: «Οι αθλητές μας είναι σε άριστη φυσική και ψυχολογική κατάσταση και θα αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν διακρίσεις και μετάλλια». 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στο Μέξικο Σίτι από σήμερα έως τις 8 Δεκεμβρίου 2017, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι εξής 14 αθλητές: Δημήτρης Καρυπίδης, Ιωάννης Κωστάκης, Αριστείδης Μακροδημήτρης, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Κωνσταντίνος Καραούζας, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Αντώνιος Τσαπατάκης, Γεράσιμος Λιγνός, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Γιώργος Σφαλτός, Ευθυμία Γκουλή, Απόστολος Τσαούσης, Γιώργος Καπελλάκης και Μαρία Τσάκωνα.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών σε πάγκο θα διεξαχθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου 2017 και θα συμμετάσχουν οι Δημήτρης Μπακοχρήστος, Αναστάσιος Μπάος, Κωνσταντίνος Δήμου, Νικόλαος Γκουντάνης, Πασχάλης Κουλούμογλου και Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα