Θριαμβολογίες Τσίπρα, που μιλά για νίκη στις εκλογές

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η κυβέρνηση με το διαφαινόμενο κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης και με τον Αλέξη Τσίπρα να εμφανίζεται βέβαιος για την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.Ο πρωθυπουργός από την Πορτογαλία όπου βρέθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο δήλωσε ότι το «πολιτικό κλίμα αλλάζει» υπέρ του κόμματός του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Diario de Noticias», δίνοντας τον τόνο του κυβερνητικού success story που θα ξεδιπλώνεται καθημερινά.

Σύγκριση

«Στο τέλος της θητείας της παρούσας κυβέρνησης, η σύγκριση θα γίνει μεταξύ των αποτελεσμάτων των προηγούμενων κυβερνήσεων και των αποτελεσμάτων της δικής μας κυβέρνησης» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας στην πορτογαλική εφημερίδα και έκανε πολλές αναφορές στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών και στον στόχο της κυβέρνησης να συνδράμει όσους αδυνατούν περισσότερο να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα.

Σε αυτό το κλίμα αισιοδοξίας κινούνται και πηγές του Μεγάρου Μαξίμου τονίζοντας ότι «η χώρα βγαίνει από τα Μνημόνια με την κοινωνία όρθια και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στη σημερινή κυβέρνηση», όπως και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Εχει ολοκληρωθεί η δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας και η συμφωνία αυτή μας οδηγεί στην έξοδο από το Μνημόνιο» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο Νίκος Παππάς εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «αδύναμο κρίκο της Ν.Δ.».

Οπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, «νέα μέτρα δεν υφίστανται ούτε ως ενδεχόμενο, η έξοδος θα είναι απολύτως καθαρή από νέα μέτρα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα