Προτείνουν για νέο πρόεδρο του ΣΕΒ τον Ευάγγελο Μυτιληναίο

Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος (φωτό) θα είναι ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Στη χθεσινή συνεδρίασή της η εκτελεστική επιτροπή του συνδέσμου αποφάσισε να προτείνει τον γνωστό επιχειρηματία για την ανώτατη θέση του ΣΕΒ.

Η πρόταση θα υποβληθεί στη γενική συνέλευση του ερχόμενου Μαΐου, οπότε και είναι προγραμματισμένες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων της διοίκησης.

Ο κ. Μυτιληναίος αναμένεται να είναι ο πρώτος εκπρόσωπος της βαριάς βιομηχανίας που θα κληθεί να ηγηθεί του μεγαλύτερου εργοδοτικού και επιχειρηματικού συνδέσμου της χώρας από το 2000, όταν και αποχώρησε από την προεδρία του διοικητικού συμβουλίου ο Ανδρέας Κανελλόπουλος του ομίλου Τιτάν. Ο κ. Μυτιληναίος ηγείται μίας εκ των πιο εμβληματικών βιομηχανιών της χώρας, της Αλουμίνιον της Ελλάδος, την οποία εξαγόρασε το 2004 από την καναδική Alcan και τη μετέτρεψε από μια επιχείρηση στα πρόθυρα της απαξίωσης σε ένα από τα πιο σύγχρονα και διεθνώς ανταγωνιστικά εργοστάσια παραγωγής αλουμίνας και αλουμινίου στον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα