Σφοδρή επίθεση (πάλι) από Μαξίμου κατά των media του Μαρινάκη

Νέα, σφοδρή επίθεση στα ΜΜΕ ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο αποκάλεσε όχι με το όνομά του αλλά ως «υπόδικο», εξαπέλυσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος……και κατηγόρησε τον επιχειρηματία αλλά και τη Ν.Δ. για τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία γίνονται πλειστηριασμοί κατοικιών αξίας κάτω των 300.000 ευρώ.

Η κόντρα του Μεγάρου Μαξίμου με τον επιχειρηματία φαίνεται να φουντώνει για τα καλά, με την κυβέρνηση να απαντά στις επιθέσεις που δέχεται από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ επιλέγοντας κάθε φορά να αναδεικνύει το γεγονός ότι ο κ. Μαρινάκης έχει εκκρεμότητες με τα ποινικά δικαστήρια. «Πρωταγωνιστής σε αυτή τη διαδικασία δεν είναι άλλος από το εκδοτικό συγκρότημα του υποδίκου που επιμένει να παραπληροφορεί με αιχμή του δόρατος τους πλειστηριασμούς.

Και τούτο παρά τις συνεχείς και εμπεριστατωμένες διαψεύσεις των ισχυρισμών και των σχετικών ρεπορτάζ από το υπουργείο Δικαιοσύνης» δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε σε fake news από το συγκεκριμένο τμήμα των ΜΜΕ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο προστατεύεται πλήρως η πρώτη κατοικία των υπερχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών για οφειλές μέχρι 200.000 και για αξίες ακινήτου μέχρι 280.000 ευρώ. Πρόσθεσε επίσης ότι για τους εμπόρους έχει ήδη νομοθετηθεί και υλοποιείται στην πράξη ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για επιχειρήσεις με οφειλές άνω των 20.000.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα