«Κύκλοι ζωής» από τη Μιλένα Δημητροκάλλη

Οι «Κύκλοι ζωής» της Μιλένας Δημητροκάλλη στην αίθουσα τέχνης Artshot-Sophia Gaitani. Εγκαινιάζεται αύριο η ενδιαφέρουσα έκθεση με τίτλο «Κύκλοι ζωής», στην οποία η γνωστή εικαστικός συμπράττει με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Ελενα Κίττα, παρουσιάζοντας από κοινού τις δημιουργίες τους.

Οπως επισημαίνει η εικαστικός, ο κύκλος «είναι το γεωμετρικό σχήμα με το οποίο ασχολήθηκαν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο οι αρχαίοι φιλόσοφοι. Είναι το σχήμα που έχει άπειρη δύναμη, γιατί δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, είναι ταυτόχρονα πεπερασμένο και άπειρο.

Συμβολίζει την τελειότητα και την αιωνιότητα. Την ολοκλήρωση και την πληρότητα. Ο κύκλος συναντάται σαν το σημείο δύναμης του ανθρώπου και της εξελικτικής του πορείας».

Στην ίδια έκθεση, η Ελενα Κίττα θα παρουσιάσει τη συλλογή κοσμημάτων της, στα οποία δεσπόζει ο κύκλος αλλά και το γούρι της για το 2018.

• Info: Στην αίθουσα τέχνης Artshot-Sophia Gaitani (Λεμπέση 11, Ακρόπολη). Η έκθεση εγκαινιάζεται αύριο, στις 20.00, και ολοκληρώνεται στις 13 Ιανουαρίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα