ΠΑΟ: Στην Τούμπα για νίκη παρά τα προβλήματα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ταλανίζεται από αμέτρητα εξωαγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο αυτά ξεχνιούνται στο χορτάρι.Ειδικά στα ντέρμπι, κι αυτό έχει αποδειχτεί. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και στο προσεχές μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Ο Παναθηναϊκός βλέπει το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και θα ανέβει για να πάρει ό,τι μπορέσει. Μην ξεχνάτε ότι και πέρυσι ερχόταν στην Τούμπα με κομμένα τα φτερά και κακή ψυχολογία, και κέρδισε» τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Κωνσταντίνου (φωτό). 

Ο πρόεδρος του «Τριφυλλιού» συμπλήρωσε: «Σε παιχνίδια τέτοιου βαθμού δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα εκτός από τα αγωνιστικά, τα οποία λύνονται μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μέσα στους έξι πρώτους, αλλά έχει άλλους στόχους και θα προσπαθήσει να τους αξιοποιήσει. Οι τρεις μεγάλοι έχουν το καλύτερο ρόστερ και κόσμο να τους ακολουθεί, θα διεκδικήσουν με τους ίδιους όρους το πρωτάθλημα. Ο καλύτερος και πιο τυχερός θα το πάρει. Είναι πολύ νωρίς να κάνεις συγκρίσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει φοβερά σκαμπανεβάσματα. Ο κόσμος στην Τούμπα μπορεί να λειτουργήσει και σαν μπούμερανγκ. Εάν προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, θα υπάρχει γκρίνια». Στα αγωνιστικά, στη διάθεση του Ουζουνίδη τέθηκε ο Βιγιαφάνιες. Σήμερα θα ανεβάσει ρυθμούς ο Κουρμπέλης και εκτιμάται από τους «πρασίνους» ότι θα είναι έτοιμος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα