Κάλεσμα Κυριάκου στην ΟΝΝΕΔ με βολές κατά της κυβέρνησης

«Δεν είμαστε άτομα και αριθμοί, είμαστε κοινωνία. Η Ν.Δ. είναι ένα λαϊκό κόμμα, δεν έχει ταξικό πρόσημο» ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, επιχειρώντας να αναδείξει τη διαφορά του κόμματός του από τα υπόλοιπα. «Αυτό μπορεί να αναιρεθεί μόνο με εξωστρέφεια και πολιτική συμμετοχή. Η Ν.Δ. αλλάζει, όπως αλλάζει και η ΟΝΝΕΔ, επειδή τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί» σημείωσε και προέτρεψε τη «γαλάζια» νεολαία «να μη φοβόμαστε την αλλαγή». Κάλεσε, μάλιστα, τους νέους να καταθέτουν «ρηξικέλευθες προτάσεις», καθώς πολλές από τις προτάσεις της ΟΝΝΕΔ -όπως είπε- «εναρμονίζονται με τον κεντρικό πυρήνα των επιλογών της Ν.Δ. Να ταράξετε τα νερά και να καταθέτετε προτάσεις. Πώς θα μπορέσουμε να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, πώς θα μειώσουμε τους φόρους, πώς θα εξορθολογήσουμε την παιδεία μας…» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα, εφόσον η Ν.Δ. αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολα διλήμματα, επαναλαμβάνοντας ωστόσο πως η προσήλωση της Ν.Δ. τόσο στις δυνάμεις της ιδιωτικής οικονομίας και της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας όσο και στην έννοια της αλληλεγγύης είναι αδιαπραγμάτευτες. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, με αιχμή του δόρατος την αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη και την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.

«Βλέπουμε μια θεσμική επίθεση στην ίδια τη Δικαιοσύνη, στην αρχή διάκρισης των εξουσιών» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υπόθεση του επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλου. «Μας φαίνονται τελείως κανονικά και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός, ο κ. Παπαδόπουλος εθνικός μεσάζων του υπουργείου Αμυνας να έχει πουλήσει όπλα στο ISIS, τη μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση διεθνώς» υποστήριξε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα