Αντί να συλλάβουν Ελληνα πράκτορα της ΜΙΤ, τον «άκουγαν»!

Ο απόλυτος παραλογισμός! Ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Χ.Μ., που αυτομόλησε στην Τουρκία, συνεργάζεται με τη ΜΙΤ και καταζητείται από την Interpol με διεθνές ένταλμα σύλληψης, έστειλε e-mail στην πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ζητώντας να ελεγχθεί το «πόθεν έσχες» του Πάνου Καμμένου.

Προφανώς γιατί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας τον ενέπλεξε στην υπόθεση της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία ως το «βαθύ λαρύγγι» της διαρροής επιλεγμένων εγγράφων. Το άκρον άωτον του παραλογισμού, ωστόσο, είναι ότι η κυρία Χριστοδουλοπούλου, αντί να δώσει εντολή να εντοπιστεί ο αποστολέας του e-mail και να συλληφθεί, ζήτησε τη διερεύνηση των καταγγελλόμενων σε βάρος του Πάνου Καμμένου. Σημειώνεται ότι ο εν λόγω πράκτορας διώκεται για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα (καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 8.000.000 ευρώ από το Δημόσιο) και καταζητείται από την Interpol από το 2010. Εχει εκδοθεί τρίτο ένταλμα σύλληψης, το οποίο λήγει στις 28 Αυγούστου του 2019.

Ολα αυτά μάλλον δεν λένε τίποτα στην πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής, η οποία, σαν να μη συμβαίνει τίποτα ή σαν να μην άκουσε τίποτα το τελευταίο διάστημα περί Ελληνα πρώην πράκτορα της ΕΥΠ που συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και βάλλει κατά υπουργού της κυβέρνησης, εν προκειμένω του Πάνου Καμμένου, του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του διοικητή της ΕΥΠ, ζήτησε να εξεταστούν οι καταγγελίες αυτού που φέρεται ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος της πατρίδας.

Πληροφορίες της «δημοκρατίας» αναφέρουν ότι το e-mail εστάλη μέσω λογαριασμού της google (gmail, δηλαδή) και θα μπορούσε η κυρία Χριστοδουλοπούλου να ζητήσει τη συνδρομή των Αρχών ασφαλείας για να αναζητηθούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του Χ.Μ. και να προχωρήσει η σύλληψή του. Ο εν λόγω, πέραν του «βρόμικου ρόλου» που αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ότι έχει στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, φέρεται ότι κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων υπονομεύοντας την Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα