«Μην πυροβολείτε τις οικογένειες με πολλά παιδιά»

Με… μαύρους κουραμπιέδες και ένα ταψί γεμιστά (παρέπεμπε στις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου, περί οικονομίας στα νοικοκυριά) διαμαρτυρήθηκαν χθες οι τρίτεκνοι έξω από το υπουργείο Εργασίας. Οι τρίτεκνοι αντιδρούν στο σχέδιο νόμου με το οποίο περικόπτονται τα επιδόματα για τις πολύτεκνες οικογένειες και ζητούν να υπάρξουν αλλαγές σε αυτό.

Οπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο κάλεσμά του ο Σύλλογος Τριτέκνων Αττικής, «φτώχεια, φόροι, ανεργία, κόψιμο των επιδομάτων. Επιτέλους φτάνει. Σταματήστε να πυροβολείτε τις οικογένειες με πολλά παιδιά». Ταυτόχρονα, καλεί το υπουργείο Εργασίας να πάρει πίσω τις διατάξεις που αφορούν την καρατόμηση των πολυτεκνικών επιδομάτων στο προωθούμενο σχέδιο νόμου.

Μάλιστα, με πανό που ανάρτησαν, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους, κάλεσαν την κυβέρνηση να στηρίξει την τρίτεκνη οικογένεια «για να μην ξεμείνουμε από Ελληνες».

Υπενθυμίζεται ότι έως σήμερα το επίδομα τριτέκνων καταβάλλεται σε νοικοκυριά με εισόδημα μέχρι 45.000 ευρώ.

Με τα νέα δεδομένα το ποσό αυτό διαμορφώνεται στα 34.000 ευρώ, αποκλείοντας χιλιάδες πολυτέκνους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα