Πάρτι Λιβανέζων στον Ρέμο με «γκεστ σταρ» ΓΑΠ, Πάγκαλο και Κουρουμπλή

To παλαιό ΠΑΣΟΚ έδωσε το παρόν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ζεύγους Χούρι που αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της ΑθήναςΤα τελευταία χρόνια είναι θεσμός στην υψηλή κοινωνία το χριστουγεννιάτικο δείπνο του ζεύγους Ταούφι και Χάλα Χούρι στο σπίτι τους στην Πολιτεία, που παραθέτουν με την ευκαιρία των εορτών. Φέτος το ζεύγος είπε να πρωτοτυπήσει και, αντί για την Πολιτεία, κάλεσε τους φίλους του στο Αθηνών Αρένα, στα πρότυπα του άλλου ζεύγους, των δισεκατομμυριούχων Λιβανέζων Ριάντ και Ράνα Ζέιν, οι οποίοι πριν από έναν μήνα κάλεσαν τους φίλους τους σε μια exclusive βραδιά στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, με αφορμή τα γενέθλια της Ράνα Ζέιν. 

Οι Λιβανέζοι κάνουν μόδα τα μπουζούκια και τα γλέντια αλά ελληνικά. Μεταξύ των καλεσμένων σαν… γκεστ σταρ ήταν και ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, προφανώς για να διδάξει στους Λιβανέζους πώς γίνεται… η απορρύπανση των θαλασσών, οι Γιώργος και Νίκος Παπανδρέου και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Οι guest προσκεκλημένοι οι οποίοι εθεάθησαν τo βράδυ της περασμένης Πέμπτης -ακριβώς μία ημέρα πριν από το επίσημο opening του Αντώνη Ρέμου- στο Αθηνών Αρένα, το οποίο είχε μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο, περικυκλωμένο από bodyguards, με απίστευτα μέτρα ασφάλειας. Λίγο πριν από τις 12, η Πειραιώς γέμισε λιμουζίνες και αστραφτερές παρουσίες.

Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μετατράπηκε σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό με στολίδια, λουλούδια, μπάλες και αστέρια που κρέμονταν από το ταβάνι του μαγαζιού, αλλά την παράσταση έκλεψαν τα εντυπωσιακά βάζα με κόκκινα φτερά και πούπουλα, που στόλιζαν τα τραπέζια των καλεσμένων, τα οποία ήταν καλυμμένα με καθρέφτες.

Εκτός από τους guest προσκεκλημένους σε αυτήν τη βραδιά ήταν τα πιο γνωστό ονόματα της ναυτιλίας, όπως τα ζεύγη Διαμαντίδη, Τσάκου, Κούστα, Δαλακούρα, Μαυρή, Καίσαρη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου ως καλεσμένοι του ζεύγους Χούρι. Οταν εμφανίστηκε ο «θεός» (όπως τον αποκαλούσαν οι καλεσμένες) Ρέμος στη σκηνή, έγινε σεισμός! Ολοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και τον αποθέωναν, ενώ εκείνος ευχαριστούσε τους οικοδεσπότες για την αγάπη που του δείχνουν και τους χάριζε τις επιτυχίες του – από το «Εκατό φορές» ως το «Κλειστά τα στόματα».

Ο επιχειρηματίας Ταούφι Χούρι είναι μεταξύ των βασικών μετόχων της πανίσχυρης εταιρίας CCC, που έχει την έδρα της στην Ελλάδα και έχει κατασκευάσει από τον σταθμό του αεροδρομίου «Ρόναλντ Ρέιγκαν» στην Ουάσινγκτον έως το εργοστάσιο ηλεκτρισμού στη Γάζα. Απασχολεί 65.000 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται σε 60 χώρες του κόσμου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα