Η φωτιά στην Κατερίνη ξεκλήρισε οικογένεια!

Νεκροί δύο αδέλφια, και η 43χρονη ανιψιά. Από θερμαντικό σώμα ξεκίνησε η πυρκαγιάΤο μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός» και αντίστοιχο δίπλωμα απονεμήθηκε στον αστυφύλακα Αθανάσιο Γρηγοριάδη, σε ειδική τελετή στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. 

Το αστυνομικό μετάλλιο απένειμε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας. «Ο τιμώμενος αστυνομικός μαζί με ακόμη έναν συνάδελφό του κατάφεραν, με απαράμιλλο ζήλο και ανδρεία και θέτοντας τους εαυτούς τους σε κίνδυνο ζωής, να απεγκλωβίσουν από μπαλκόνι διαμερίσματος 3ου ορόφου τρία άτομα ηλικίας 11, 25 και 50 ετών, λίγες μόνο στιγμές πριν οι φλόγες φτάσουν σ’ αυτούς» είπε ο κ. Μαντζούκας.

Στις 7 Ιανουαρίου 2014 ο αστυνομικός Αθανάσιος Γρηγοριάδης μαζί με έναν συνάδελφό του, τον Χρήστο Βλαχούδη (έχει ήδη τιμηθεί για τη συγκεκριμένη ενέργεια), υπηρετούσαν στη Διεύθυνση Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του με μοτοσικλέτες έφτασαν νωρίτερα από την Πυροσβεστική στο Κορδελιό, όπου έσωσαν τα τρία άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο μπαλκόνι λόγω της φωτιάς που είχε ξεσπάσει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα