Κάτι καινούργιο στην Πάτρα…

Γεγονός για την κοινωνία των Πατρών αποτέλεσαν τα εγκαίνια του Stella’s Soap Creations (φωτογραφία), ενός καλαίσθητου καταστήματος που απαντά με λεπτότητα, γούστο και φινέτσα στις σημερινές ανάγκες για τα ζευγάρια και για τα τρυφερά βλαστάρια της οικογένειας.Ηταν εκεί όλα τα επίλεκτα μέλη της πατραϊκής κοινωνίας τιμώντας την προσπάθεια ενός νέου ζευγαριού, σε μια εποχή που η επιχειρηματικότητα δοκιμάζεται, αλλά δεν παύει να προσπαθεί. Οι πολυάριθμοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη.

Πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου – βάπτισης, εμπνευσμένοι στολισμοί, προσκλητήρια και βαπτιστικά έχουν την τιμητική τους στον χώρο. Την εικόνα συμπληρώνουν μοναδικά δώρα από σαπούνι και όχι μόνο, 100% φυσικό σε τεράστια ποικιλία αρωμάτων, χρωμάτων και σχεδίων.

Στον ιδιαίτερο αυτόν χώρο γίνονται σεμινάρια εικαστικών, διάφορων τεχνικών, από τη Στέλλα Καρατζά, εικαστικό και διακοσμήτρια με αντίστοιχες σπουδές στην Ιταλία και μεγάλη καταξιωμένη διαδρομή στον χώρο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα