Τα νέα μέλη στα ειδικά δικαστήρια

Σε συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας κληρώθηκαν τα νέα μέλη του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου και του Εκλογοδικείου για τη διετία 2018-2019. Επίσης, κληρώθηκαν τα μέλη του Μισθοδικείου και του Δικαστηρίου Αγωγών Κακοδικίας για το επόμενο έτος.

Από το ΣτΕ, τακτικά μέλη του ΑΕΔ και του Εκλογοδικείου κληρώθηκαν οι σύμβουλοι Επικρατείας Χριστίνα Σιταρά, Χρήστος Ντουχάνης, Βαρβάρα Ραφτοπούλου και Παναγιώτης Ευστρατίου, ενώ αναπληρωματικά μέλη οι Μαρλένα Τριπολιτσιώτη, Αννα Καλογεροπούλου, Κωνσταντίνα Κονιδιτσιώτου και Μαρίνα Παπαδοπούλου.

Από τον Αρειο Πάγο τακτικά μέλη του ΑΕΔ κληρώθηκαν οι αρεοπαγίτες Αβροκόμη Θούα, Πέτρος Σαλίχος, Λουκάς Μόρφης και Αγγελική Τζαβάρα, και αναπληρωματικά οι Ευφροσύνη Καλογεράτου – Ευαγγέλου, Μαρία Τζανακάκη – Σαραντάκη, Βασιλική Μπαζάκη – Δρακούλη και Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου.

Από τις Νομικές Σχολές των πανεπιστημίων της χώρας κληρώθηκαν τακτικά μέλη οι καθηγητές Χρίστος Μυλωνόπουλος και Αθηνά Κοτζαμπάση και αναπληρωματικά οι Λήδα-Μαρία Πίψου και Γεώργιος Σωτηρόπουλος.

Για το Μισθοδικείο κληρώθηκαν από το ΣτΕ τακτικό μέλος η Βαρβάρα Ραφτοπούλου και αναπληρωματικά μέλη οι Ελένη Παπαδημητρίου και Γεώργιος Ποταμιάς.

Από τον Αρειο Πάγο κληρώθηκαν τακτικό μέλος ο Γεώργιος Αποστολάκης και αναπληρωματικά μέλη οι Γρηγόριος Κουτσοκώστας και Σοφία Τζουμερκιώτη.

Από το Ελεγκτικό Συνέδριο τακτικό μέλος κληρώθηκε ο Κωνσταντίνος Εφεντάκης και αναπληρωματικά οι Βασιλική Σοφιανού και Βασιλική Προβίδη.

Από τις Νομικές Σχολές των πανεπιστημίων της χώρας κληρώθηκαν τακτικά μέλη οι καθηγήτριες Ελένη Μουσταΐρα και Αθηνά Κοτζαμπάση, και αναπληρωματικά μέλη οι καθηγητές Χρίστος Μυλωνόπουλος, Γεώργιος Σωτηρόπουλος, Αχιλλέας Κουτσουράδης και Αδάμ Παπαδαμάκης.

Από τους δικηγόρους τακτικά μέλη κληρώθηκαν ο Ιάσων Δούμπης και ο Νικόλαος Βασιλακάκης, και αναπληρωματικά οι Ευθύμιος Καυκόπουλος, Ανδρέας Ζαχόπουλος, Δημήτριος Μανώλης και Δημήτριος Γιώτσας.

Στη σύνθεση του Μισθοδικείου συμμετέχει η καθηγήτρια Νομικής Σχολής Γιαννούλα Καρίμπαλη-Τσίτσιου ως τακτικό μέλος και αναπληρωματικά μέλη οι Ιωάννης Συμεωνίδης και Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.

Από την πλευρά των δικηγόρων ο Κωνσταντίνος Τζενές (τακτικό μέλος) και αναπληρωματικά μέλη οι Δημήτριος Κορφιάτης και Θεμιστοκλής Κλουκίνας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα