Αποθέωση του Γκάλη και στο Μαρούσι

Ετσι όπως του άρμοζε! Πλήθος κόσμου γέμισε το κλειστό του «Αγίου Θωμά» στο Μαρούσι και αποθέωσε τον Νίκο Γκάλη για την είσοδό του στο «Hall of Fame». Παράλληλα, βέβαια, η εκδήλωση «Nick Galis Hall of Famous Game», που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα δόθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού και στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Μαζί με τα άλλα παιδιά προσφέραμε στην κοινωνία κάτι που αγάπησαν όλοι οι Ελληνες. Μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα δεν υπάρχει. Το Hall Of Fame είναι η κορυφή για κάθε μπασκετμπολίστα. Χάρηκα που ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκάλης μετά την παρουσίασή του, ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέφερε: «Σε όλη την Ευρώπη όσοι παρακολουθούσαν το άθλημα έβλεπαν τον Νίκο σαν κάτι ξεχωριστό. Ακόμη και τώρα, όταν πηγαίνω στο εξωτερικό, υπάρχουν άνθρωποι που με ρωτούν τι κάνει».

Την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έπαιξε και σκόραρε τα δύο πρώτα καλάθια της ομάδας του, ενώ παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Τσαρτσαρής, Ρεντζιάς, Χατζής, Μπουντούρης, Ιωαννίδης, Ιακωβάκης, Κωνσταντινίδου, Αφρουδάκης, αλλά και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βασίλης Σπανούλης (δεν αγωνίστηκε, αλλά φόρεσε την μπλούζα της ομάδας του).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα