Μετωπική Ντόρας με Τζανακόπουλο για τη διαπραγμάτευση

Η κινητικότητα που καταγράφεται στο Σκοπιανό προκαλεί ήδη τις πρώτες αψιμαχίες στο πολιτικό σκηνικό. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε με αιχμηρό τρόπο στην Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τις επικρίσεις που διατύπωσε η βουλευτής της Ν.Δ. κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της.

«Εχουμε μία κυβέρνηση που προσέρχεται σε διαπραγμάτευση για ένα εθνικό θέμα με δύο διαφορετικές θέσεις. Με ποια θέση διαπραγματεύεται σήμερα η κυβέρνηση; Να βγει να την πει σήμερα στον ελληνικό λαό ο κ. Τζανακόπουλος» είπε η κυρία Μπακογιάννη, καλώντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντήσει μέσω… twitter. «Η κυρία Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets» απάντησε ο κ. Τζανακόπουλος, ρίχνοντας παράλληλα το γάντι στην πλευρά της Ν.Δ.: «Αναμένουμε να μας πει αν η θέση της σημερινής Ν.Δ. είναι αυτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσης».

H κυρία Mπακογιάννη είχε υποστηρίξει ακόμη ότι «εάν η κυβέρνηση πάει σε διαπραγμάτευση χωρίς να έχει εθνική θέση, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει» και πως «είναι τεράστια η ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης, εάν πάει διχασμένη στη διαπραγμάτευση γι’ αυτό το εθνικό θέμα». Η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν απέκλεισε το θέμα του Σκοπιανού να προκαλέσει εκλογές, λέγοντας ότι «όλα τα σενάρια είναι πιθανά», ενώ διευκρίνισε ότι η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει οποιαδήποτε λύση φέρει μεμονωμένα ένα κόμμα, αλλά θα εξετάσει το σύνολο της διαπραγμάτευσης και το αποτέλεσμα που θα φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα