Αφιλόξενες έδρες

Για το «διπλό» απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟ με Ζαλγκίρις και Βαλένθια, αντίστοιχαΧωρίς… ανάσα! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πατάνε και πάλι παρκέ, έχοντας απόψε δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για την Ευρωλίγκα.

«Λαβωμένη» αλλά αποφασισμένη για τη νίκη, που θα τη διατηρήσει σε θέση οδηγού στη διοργάνωση, ταξίδεψε στο Κάουνας η ομάδα του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» (11-3) αντιμετωπίζουν στις 20.00 (Novasports2) τη Ζαλγκίρις (9-5) για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας, χωρίς αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει τους Πρίντεζη, Αγραβάνη, Μιλουτίνοφ, Τιλί, αλλά ούτε τον Μάντζαρη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προχθεσινή προπόνηση. «Εχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες που υπάρχουν. Προσπαθούμε να βρούμε κάποια σχήματα που θα λειτουργήσουν για να καλύψουμε τα κενά. Το πιο σημαντικό είναι όλοι να είναι συγκεντρωμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της αποστολής της πειραϊκής ομάδας για το Κάουνας.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει απόψε (22.00, Novasports1) να αποφύγει την… παγίδα που στήνει η Βαλένθια, πανηγυρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ πιστεύει ότι η ομάδα του (10-4) θα έχει δύσκολο έργο στην Ισπανία, παρά το γεγονός ότι η αποψινή αντίπαλος (3-11) βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. «Θα είναι ένα σκληρό ματς, γιατί η αντίπαλός μας χρειάζεται τη νίκη, αλλά είναι και πολύ καλή ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «πρασίνων», που δεν υπολογίζει τον Νικ Καλάθη.

Στο μεταξύ, ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε το πλήρες πρόγραμμα της Α1 μέχρι τη 16η αγωνιστική. Η τιτανομαχία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ορίστηκε στις 29 Ιανουαρίου 2018.

Τέλος, ο Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ Ομάρ Προύιτ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα