Σφαίρα στον Γραμμένο

Μέσα σε φάκελο μαζί με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ! «Να κάνεις σωστά τη δουλειά σου»Τρομοκρατία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αγνωστοι έστειλαν τρισέλιδη απειλητική επιστολή, η οποία συνοδευόταν από σφαίρα, στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Οπως έγινε γνωστό αργά χθες, ο φάκελος έφτασε μέχρι τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή και προοριζόταν για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας. Το περιεχόμενο της επιστολής ήταν σοκαριστικό, με τον κ. Γραμμένο να επιβεβαιώνει το συμβάν, αλλά να μην προβαίνει σε κάποια δήλωση, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Φρόντισε να κάνεις σωστά τη δουλειά σου» φέρεται ότι ήταν το μήνυμα των αποστολέων. Αμεσα κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες (καταγγελία, άνοιγμα φακέλου, καταθέσεις) και πλέον έχουν αναλάβει δράση το Τμήμα Εκβιαστών και η Αντιτρομοκρατική Μονάδα προκειμένου να ρίξουν φως σε αυτήν την πολύ σκοτεινή υπόθεση. Και το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι προέκυψε την περίοδο κατά την οποία επιχειρείται η επάνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ομαλότητα. Κάτι που δείχνει ότι το παρακράτος δεν θέλει καθαρό ποδόσφαιρο επί ίσοις όροις, αλλά να παίζεται εκτός των τεσσάρων γραμμών, άλλοτε σε σκοτεινά δωμάτια και άλλοτε σε σουίτες.

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται πλέον η επίσημη τοποθέτηση του Βαγγέλη Γραμμένου, όπως και η ανακοίνωση της ΕΠΟ. Αυτό που τόνιζαν τα μέλη της ομοσπονδίας είναι ότι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις Αρχές και περιμένουν το πόρισμά τους, αλλά και να βρεθούν οι δράστες και οι εντολείς τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα