Βιβλία, σκι και εσπρέσσο για τον Μητσοτάκη

Με μια συμβολική κίνηση τίμησε τη συνήθεια του πατέρα τουΜε τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και δίπλα στους πολίτες επέλεξε να περάσει το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε μια κίνηση με έντονο συμβολισμό, ο πρόεδρος της Ν.Δ. το Σάββατο έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά από τα χωριά SOS, περπάτησε μαζί τους στο Σύνταγμα και πήγε μαζί τους σε κεντρικό βιβλιοπωλείο, απ’ όπου τους έκανε δώρο βιβλία.

Ακριβώς την ίδια συνήθεια είχε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος κάθε παραμονή της Πρωτοχρονιάς αγόραζε βιβλία στα εγγόνια του. «Φέτος είπα να αλλάξω λίγο αυτήν την παράδοση και είχα την ιδέα να κάνω μια χριστουγεννιάτικη βόλτα με παιδιά από τα Χωριά SOS… Αγοράσαμε βιβλία και φάγαμε παρέα. Μου το ζήτησαν και δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα θα κάνουμε όλοι μαζί αυτήν τη χριστουγεννιάτικη βόλτα. Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους!» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο facebook μαζί με σχετικό βίντεο.

Την Κυριακή ο πρόεδρος της Ν.Δ. βρέθηκε στα Καλάβρυτα μαζί με την οικογένειά του, λίγο πριν από την αλλαγή του νέου χρόνου. Μάλιστα δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο του Κωνσταντίνο, όπου έγραφε: «Λίγες ώρες ξεκούρασης πριν το γύρισμα του χρόνου! Οικογενειακά στα Καλάβρυτα! Καταπληκτικός χειμερινός προορισμός». Στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά και τον διευθυντή του κέντρου Λεωνίδα Σπυρόπουλο. Δήλωσε δε στο kalavrytanews.gr ενθουσιασμένος από το εξαιρετικό τοπίο και τις άριστες υπηρεσίες και είπε ότι στα σχέδιά του είναι η πρόταση αναβάθμισης και εκσυχρονισμού του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων.

Χθες το πρωί ο κ. Μητσοτάκης παρέστη στην καθιερωμένη δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών για το νέο έτος και στη συνέχεια περπάτησε ως την πλατεία Κολωνακίου για έναν γρήγορο καφέ – εσπρέσο. Με την ευκαιρία χαιρέτησε, ευχήθηκε καλή χρονιά και συνομίλησε με πολίτες, προτού μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανταλλαγή ευχών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα