Εδιωξαν τον Λεμονή

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ παρά τις διαψεύσεις απέλυσε τον σερ Τάκη και δίνει τα σκήπτρα στον ΓκαρθίαΑλαλούμ! Την ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με την ΑΕΛ (19.30, Novasports 1) κι ενώ μέχρι χθες το απόγευμα διέψευδε το θέμα του Οσκαρ Γκαρθία (θα είναι εκτός απροόπτου στη σημερινή προπόνηση), στις 21.45 ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Τάκη Λεμονή, στον οποίο προτάθηκε να συνεχίσει στον σύλλογο από άλλο πόστο. Ο Χρήστος Κόντης θα καθίσει ως υπηρεσιακός στον πάγκο στο ερχόμενο ματς.

Οι Ισπανοί (το έλεγαν εδώ και καιρό, παρά την… παραπληροφόρηση από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση) επέμεναν από νωρίς χθες το μεσημέρι ότι νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» είναι ο Οσκαρ Γκαρθία. Συγκεκριμένα, η «Mundo Deportivo», που πρώτη ανέδειξε το θέμα, υποστήριζε πως ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με τον ατζέντη του Γκαρθία Τζουζέπ Μαρία Ορομπίτζ και ο 44χρονος τεχνικός είναι ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική της καριέρας του.

«Ο ατζέντης του Καταλανού προπονητή Τζουζέπ Μαρία Ορομπίτζ έφτασε σε συμφωνία σήμερα (σ.σ.: χθες) με την ηγεσία του ελληνικού συλλόγου σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Rey Juan Carlos” στη Βαρκελόνη. Ο Οσκαρ Γκαρθία είναι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Ελλάδα» ανέφερε το δημοσίευμα.

Πάντως, ο Ισπανός προπονητής, που πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από τη γαλλική Σεντ Ετιέν, χθες για τα μάτια του κόσμου έλεγε «δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία», δείχνοντας ωστόσο με αυτόν τον τρόπο πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ίδιου και του πειραϊκού συλλόγου είναι στο τελικό στάδιο των ανακοινώσεων. Μάλιστα, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών.

Στο μεταξύ, ο Οτζίτζα Οφόε έχει υποστεί θλάση, με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες. Τέλος, ο προπονητής της Εβερτον Σαμ Αλαρντάις απάντησε σε ερώτηση για την πώληση του Κέβιν Μιραλάς, ανοίγοντας την πόρτα για την αποχώρηση του Βέλγου μεσοεπιθετικού. «Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ποτέ δεν λες ποτέ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου» είπε χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα