Η Ιβάνκα θέλει να γίνει πρόεδρος της Αμερικής!

Αναψε μεγάλες φωτιές στον Λευκό Οίκο το βιβλίο του Μάικλ Γουλφ. Για ψευδείς και παραπλανητικές μαρτυρίες μιλά η Ουάσινγκτον και περνά στην επίθεσηΘα μπορούσε η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του Αμερικανού προέδρου, μια μέρα να διαδεχθεί τον πατέρα της στο Οβάλ Γραφείο;

Προφανώς αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, ωστόσο πρόθεση από την πλευρά της για να συμβεί κάτι τέτοιο φαίνεται πως υπάρχει, αν τουλάχιστον πιστέψει κάποιος όσα αποκαλύπτει το βιβλίο του Μάικλ Γουλφ «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ».

Σύμφωνα λοιπόν με το βιβλίο, η Ιβάνκα φέρεται ότι συμφώνησε με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, όταν έφτασαν στην Ουάσινγκτον για την ανάληψη των καθηκόντων τους στον Λευκό Οίκο, ότι η ίδια θα μπορέσει να γίνει η πρώτη γυναίκα-πρόεδρος των ΗΠΑ εάν προκύψει μία τέτοια ευκαιρία, μετέδιδε χθες το CNN.

Το βιβλίο που έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση της αμερικανικής προεδρίας -χθες η εκπρόσωπος Τύπου Σάρα Σάντερς υπογράμμιζε πως «(το βιβλίο) είναι γεμάτο με ψευδείς και παραπλανητικές μαρτυρίες» και οι δικηγόροι του Τραμπ απαίτησαν «να σταματήσει αμέσως» κάθε περαιτέρω δημοσίευση- βασίζεται σε περισσότερες από 200 συνεντεύξεις που έκανε ο Γουλφ με αξιωματούχους εντός και εκτός της παρούσας κυβέρνησης.

Από μια από αυτές τις πηγές, που δεν κατονομάζεται, προέκυψε και η πληροφορία για τη συμφωνία μεταξύ της μεγαλύτερης κόρης του Ντόναλντ Τραμπ και του συζύγου της: «Μεταξύ τους, έχουν κάνει μια ειλικρινή συμφωνία: αν στο μέλλον διαφανεί η ευκαιρία, η Ιβάνκα θα μπορεί να διεκδικήσει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών».

Η μητέρα της πάντως, και πρώτη σύζυγος του Τραμπ, Ιβάνα Τραμπ, έγραψε για την πολιτική δυναμική της κόρης της στα απομνημονεύματά της, ενώ έχει εκφράσει την άποψη ότι η Ιβάνκα θα μπορούσε να είναι υποψήφια για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών «ίσως σε 15 χρόνια»!

Μικρές και μεγάλες παραξενιές του Ντόναλντ Τραμπ

Μέσα από τις σελίδες του αμφιλεγόμενου βιβλίου του «Φωτιά και οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», ο Μάικλ Γουλφ αποκαλύπτει και άγνωστες πτυχές από την καθημερινότητα του Τραμπ (φωτό) στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται στο κρεβάτι του από τις 18.30, απολαμβάνοντας cheeseburger και παρακολουθώντας ειδήσεις σε τρεις τηλεοράσεις! Παράλληλα δε επικοινωνεί τηλεφωνικά με φίλους του και σχολιάζουν όσα μεταδίδουν τα τηλεοπτικά κανάλια.

Ωστόσο, ο Γουλφ συνδέει την εμμονή του Τραμπ με το «γρήγορο φαγητό» με τον φόβο του να μην πέσει θύμα δηλητηρίασης. Αυτή η φοβία του μάλιστα είναι τόσο μεγάλη, που τις πρώτες μέρες στην προεδρική κατοικία φαίνεται πως είχε προσθέσει μια κλειδαριά στην πόρτα του υπνοδωματίου του, γιατί δεν ήθελε το προσωπικό να αγγίζει τα πράγματά του και ιδιαιτέρως την οδοντόβουρτσά του.

Πάντα σύμφωνα με το βιβλίο του Γουλφ, το προεδρικό ζεύγος κοιμάται σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες. Και όπως λένε οι «κακές γλώσσες», η Μελάνια ουδέποτε θέλησε το αξίωμα της πρώτης κυρίας, γι’ αυτό και τη βραδιά των εκλογικών τα δάκρυά της ήταν λύπης και όχι χαράς, αφού ήλπιζε ο σύζυγός της να χάσει!

Βολές κατά Μπάνον

Εν τω μεταξύ, απαξιώνοντας την προσφορά του ως ειδικού συμβούλου σε θέματα διακυβέρνησης και στρατηγικής, ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για τον άλλοτε στενό συνεργάτη του Στιβ Μπάνον, λέγοντας πως «όταν απολύθηκε, έχασε το μυαλό του».

Σύμφωνα με τον Τραμπ, το μόνο πράγμα που έκανε καλά ο Μπάνον ήταν να «αφήνει να διαρρέονται ψευδείς πληροφορίες στα ΜΜΕ για να παρουσιάζει τον εαυτό του πιο σημαντικό από όσο ήταν».
Ωστόσο, ο Μπάνον λίγες ώρες μετά είπε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «είναι σπουδαίος» και ότι τον στηρίζει.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα