Σωματοφύλακες καταγγέλλουν την «Αντουανέτα» Μπριζίτ!

Ούτε τουαλέτα δεν έχουν οι σωματοφύλακες της Μπριζίτ Μακρόν , οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να στέκονται με τις ώρες υπό καταρρακτώδη βροχή για να φρουρήσουν τη θερινή κατοικία του προεδρικού ζεύγους στο Λε Τουκέ.Οι 40 αστυνομικοί που έχουν επιφορτιστεί με την 24ωρη προστασία του εξοχικού της πρώτης κυρίας της Γαλλίας αποφάσισαν να αντιδράσουν, όταν συνάδελφός τους παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό, επειδή άφησε το πόστο του για να βρει καταφύγιο στο περιπολικό του κατά τη διάρκεια ισχυρής καταιγίδας.

Το σωματείο των ειδικά εκπαιδευμένων σωματοφυλάκων επιτέθηκε στην 64χρονη Μακρόν με κείμενο που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter. Στο κείμενο οι σωματοφύλακες καταγγέλλουν τις συνθήκες εργασίας τους επισημαίνοντας ότι δεν έχουν πρόβλημα να φυλάσσουν το δεύτερο σπίτι του προεδρικού ζεύγους στο Λε Τουκέ, καθώς είναι μέρος των καθηκόντων τους.

Αυτό που ζητούν είναι να κατασκευαστούν υπόστεγα στον εξωτερικό χώρο για να προφυλάσσονται από τις συχνές χειμωνιάτικες καταιγίδες και το κρύο. Δεν παρέλειψαν μάλιστα να τονίσουν ότι κατά τη διάρκεια της πολύωρης βάρδιάς τους δεν έχουν πού να ουρήσουν, όταν παραστεί ανάγκη, ζητώντας την κατασκευή εξωτερικής τουαλέτας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα