Επίθεση με μολότοφ σε εργοτάξιο του μετρό

Αγνωστοι πέταξαν μολότοφ τα ξημερώματα του Σαββάτου στο εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης με Εγνατία, στο κέντρο της πόλης, με συνέπεια να ξεσπάσει φωτιά σε δύο καμπίνες γερανών. Στο σημείο έσπευσαν οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα.

Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Σχολιάζοντας με ανάρτησή του στο facebook την επίθεση με μολότοφ στον εργοτάξιο του μετρό, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αβυσσος η ψυχή των ανθρώπων… Λίγες μόνον ώρες μετά την ανάσυρση από το εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στο Συντριβάνι του ρωμαϊκού ταφικού συγκροτήματος, οι ίδιοι γερανοί καταστράφηκαν από βόμβες μολότοφ».

Συνόδευσε δε το σχόλιό του με μια φωτογραφία των γερανών να ανασύρουν την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου το ρωμαϊκό ταφικό συγκρότημα που αποκαλύφθηκε κατά τις αρχαιολογικές ανασκαφές στο εργοτάξιο του μετρό της Θεσσαλονίκης στο Συντριβάνι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα