Φουλ επίθεση!

Πυρά κατά πάντων από Μαρινάκη μετά την παρουσίαση του Οσκαρ Γκαρθία: «Εχουμε την κυβέρνηση απέναντί μας»Από τον
Χάρη Δάντση

Φουλ επίθεση! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο περιθώριο της χθεσινής παρουσίασης του Οσκαρ Γκαρθία στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, στη Δικαιοσύνη, στην ΕΠΟ, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τους μεγαλομετόχους των άλλων διεκδικητών του τίτλου.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρουσία των αντιπροέδρων (Κουντούρης, Μπαταγιάννης) και του διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Παύλου, μας ανέφερε με αφορμή τις δικαστικές υποθέσεις: «Ολες αυτές οι στημένες διώξεις αποτελούν παράσημα και διακρίσεις μέσα στο βρόμικο περιβάλλον που βιώνουμε.

Τώρα που γίνονται εγκλήματα και φόνοι στο ποδόσφαιρο, που λειτουργεί ένα ποδοσφαιρικό παρακράτος, πού είναι όλες αυτές οι Αρχές να κάνουν εκθέσεις και να φτιάξουν δικογραφίες;» Στη συνέχεια ο Β. Μαρινάκης υποστήριξε: «Εχουμε όλη την κυβέρνηση απέναντί μας. Τον πρωθυπουργό, υπουργούς, την ΕΠΟ, δημόσιους οργανισμούς, υπουργεία, αλλά δεν μας ενδιαφέρει, θα αντισταθούμε για το δίκαιο και το σωστό. Εγώ δεν έχω αναλάβει ποτέ δημόσια έργα ούτε ξαφνικά από το πουθενά βρέθηκα ιδιοκτήτης εργοστασίου τσιγάρων ούτε αγόρασα κάποια κρατική επιχείρηση όπως η ΣΕΚΑΠ. Ούτε νοίκιασα κρατικό ξενοδοχείο με χαμηλό τίμημα ούτε μπήκα στο λιμάνι. Και στην τελική, δεν έχω κανέναν κυβερνητικό ανάγκη. Ούτε συμμετέχω στον ΟΠΑΠ ούτε έχω πάρει δουλειές από το Δημόσιο ή από το λιμάνι.

«Λογικές Μαδούρο»

Επίσης εγώ δεν έχω σχέση με λαθρεμπόρια, όπως άλλοι». Κατέληξε: «Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος. Ολο αυτό που ζούμε είναι ό,τι χειρότερο, απαίδευτο, πρόχειρο και επιζήμιο έχει περάσει από τη χώρα. Αλλά κάποιος που είναι καθαρός δεν φοβάται. Στην Ελλάδα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία δεν μπορεί να επικρατήσουν λογικές Μαδούρο».

Νωρίτερα ο νέος τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου Οσκαρ Γκαρθία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ελπίζω να σταθώ στο ύψος των προσδοκιών. Η φιλοσοφία μου είναι πάντα να βάζουμε κάθε μέρα τον πήχη πιο ψηλά… Οι προπονητές δεν κουράζονται να δέχονται (μεταγραφικά) δώρα από τους προέδρους». Μάλιστα, γαλλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον προς τον Νασρί, ο οποίος αποχωρεί από την Ανταλιασπόρ.

ΜΕΝΕΙ Ο ΟΦΟΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

«Δένουν» στο λιμάνι τον Οτζίτζα Οφόε (φωτό), ενώ έρχεται κι άλλος επιθετικός! Η απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή από τον πάγκο του Ολυμπιακού άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση του Βέλγου μέσου. Ο 28χρονος είχε δείξει τάσεις φυγής και στη συνάντηση που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ άφησε αιχμές για την προπόνηση που γινόταν στου Ρέντη, τονίζοντάς τους χαρακτηριστικά: «Εχω ανάγκη να κάνω κανονικές προπονήσεις».

Ο Γκαρθία τον υπολογίζει και θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Αντίθετα, την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει ο Φιγκέιρας, που έχει προτάσεις από Μπράγκα και τουρκικούς συλλόγους. Ο 21χρονος δεξιός μπακ του Αστέρα Τρίπολης Ιγκόρ Σίλβα θα τον αντικαταστήσει. Από κει και πέρα προτεραιότητα έχει η απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί τερματοφύλακας.

Νέο παραλήρημα από Μαρινάκη!

Σχολιάζει ο Γιώργος Σηφάκης

Παραλήρημα. Απίστευτο ξέσπασμα από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού που τα έβαλε κατά πάντων στη συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους κατά την παρουσίαση του Οσκαρ Γκαρθία. Ολα αυτά, λίγες μέρες μετά την αναίρεση του βουλεύματος, το οποίο επιστρέφει την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και την κλήση του ως ύποπτος για την υπόθεση του Noor 1 από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα!

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν είναι ένοχος, είναι όμως κατηγορούμενος και μέχρι να εκδικαστεί αυτή η υπόθεση θα απασχολεί και τη Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ και μια και είναι δημόσιο πρόσωπο, θα δέχεται κριτική. Αυτό είναι δημοκρατία!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε ότι δέχεται πόλεμο: «Εμείς έχουμε όλη την κυβέρνηση απέναντί μας. Τον πρωθυπουργό, υπουργούς, την ΕΠΟ, δημόσιους οργανισμούς, υπουργεία αλλά δεν μας ενδιαφέρει, θα αντισταθούμε για το δίκαιο και το σωστό. Θα είμαστε απέναντί τους».

Αλήθεια, ποιον πόλεμο δέχεται ένας άνθρωπος που ελέγχει ένα τεράστιο κομμάτι των ΜΜΕ και κάθε μέρα ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη;
Πώς είναι δυνατόν να τον πολεμούν οι δημόσιοι οργανισμοί, όταν ελέγχει τον Δήμο Πειραιά;

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε και για την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο: «Υπάρχει εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ποια είναι η εξυγίανση; Αυτά που γίνονται κάθε Κυριακή με το να μη μας δίνουν δύο πέναλτι;»
Μα για πρώτη φορά φέτος το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον! Είναι τύχη για το φετινό πρωτάθλημα αυτό που συμβαίνει με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, να ακολουθούν, στον πόντο, τον Ολυμπιακό. Αρα το παιχνίδι και η τράπουλα έχει μοιραστεί στα ίσια.

ΥΓ.: Για τις επιθέσεις στους ιδιοκτήτες των άλλων ομάδων ας απαντήσουν οι ίδιοι, αν νομίζουν ότι θίγονται από τα λεγόμενα του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα