Γ. Σαββίδης: «Ξεφτίλα είναι να κλαίγεστε…»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Ιβάν Σαββίδη έφεραν την οργισμένη αντίδραση του ΠΑΟΚ, αλλά και του Γιώργου Σαββίδη και της ΠΑΕ που πέρασαν στην αντεπίθεση!Συγκεκριμένα, ο γιος του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου του Βορρά» έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο, το οποίο συνόδευσε με ένα σκίτσο με… πακιστανικές σημαίες, ψάρια και αρκούδες.

«Ξεφτίλα είναι να κλαίγεστε κάθε Κυριακή, κυνηγώντας φαντάσματα και δημιουργώντας εντυπώσεις… ΥΓ. Είναι αργά για δάκρυα και απειλές. Το πρωτάθλημα έγινε μονόδρομος. Μόνο ΠΑΟΚ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαββίδης.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Είναι εμφανής και κατανοητή η πίεση του κ. Μαρινάκη και του έμμισθου επικοινωνιακού του “στρατού” να φιλοτεχνήσουν το προσωπικό του προφίλ. Αντιλαμβανόμαστε γιατί το έχει ανάγκη, όχι όμως και τον λόγο που επιθυμεί να συγκριθεί με τον κ. Σαββίδη. Ισως να μπορούσε να το κάνει αν τον ενδιέφερε και εκείνον να επενδύσει στην ελληνική οικονομία. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα τον καλούσαμε να δώσει εξηγήσεις για τις εμπρηστικές του δηλώσεις στην ελληνική Δικαιοσύνη, αντιλαμβανόμαστε όμως ότι και τα δικαστήρια έχουν φόρτο εργασίας για να τα απασχολεί μονοπωλιακά ως κατηγορούμενος ο κ. Μαρινάκης».

Οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούν σήμερα (17.15, COSMOTE Sport 3) τα Τρίκαλα στην Τούμπα για τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας επικρατήσει με 5-1 στο πρώτο ματς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα