ΠΑΟ: Εγινε βραζιλιάνικο σίριαλ η πώληση του Μολέδο

Για συμφωνία του Ροντρίγκο Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ έκαναν λόγο στη Βραζιλία, ωστόσο οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση (ύψους 300.000 ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα) των Βραζιλιάνων. Από τη χώρα του καφέ υποστήριζαν ότι ο παίκτης δέχεται πιέσεις από την Ιντερνασιονάλ και τον ατζέντη του να καταθέσει προσφυγή (εφόσον οι «πράσινοι» δεν πουν το «ναι») για να μείνει ελεύθερος. Επιπλέον στη Βραζιλία ανέφεραν ότι ο συμπατριώτης τους έχει απορρίψει την πρόταση του ΠΑΟΚ. Βέβαια, άνθρωπος του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να έχει τις επόμενες ώρες ραντεβού προκειμένου να… πείσει τον 30χρονο στόπερ να μετακομίσει στην Τούμπα. Η πρόταση των «ασπρόμαυρων» είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά τόσο για το «Τριφύλλι» όσο και για τον παίκτη, ωστόσο εκείνος δείχνει πως επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του (ακόμη και με λιγότερα χρήματα).

Στα αγωνιστικά, σήμερα (19.30, COSMOTE Sport 1) ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για να ανατρέψει το εις βάρος του 4-1 από τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου. Ντεμπούτο με τα πράσινα αναμένεται να κάνει ο Οικονόμου, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή μαζί με τους Βλαχοδήμο, Διούδη, Ευαγγέλου, Αυλωνίτη, Πίσπα, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ, Στάικο, Τζανδάρη, Δώνη, Κουντουριώτη, Χατζηγιοβάνη, Μουνιέ, Μολίνς, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα