ΠΑΜΕ: «Επίσκεψη» αιφνιδιαστικά και στο Μαξίμου!

Μετά το «ντου» στο υπουργείο Εργασίας την Τρίτη, αιφνιδιαστική παρέμβαση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν χθες το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη Δευτέρα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός της ΟΠΚΕ.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8.30 το πρωί, περίπου 60-70 συνδικαλιστές προσπάθησαν να αποβιβαστούν από το πούλμαν το οποίο τους μετέφερε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και άνδρες της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τους εμποδίσουν.

Συμπλοκή

Ακολούθησε μικροσυμπλοκή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μάτι, από μπουνιές, ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Στη συνέχεια, τα μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν μπροστά από την είσοδο του κτιρίου, άπλωσαν πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του πολυνομοσχεδίου και συγκεκριμένα για τις απεργίες και τους πλειστηριασμούς.

Οι συνδικαλιστές αποχώρησαν από το σημείο περίπου στις 10, με κατεύθυνση προς τη Βουλή και στη συνέχεια η συγκέντρωσή τους διαλύθηκε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα