«Είμαστε σαν οικογένεια»!

Μήνυμα Μελισσανίδη στην πίτα της ΑΕΚ: «Οι ομάδες δεν φτιάχνονται με λεφτά»Η γετικό μήνυμα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος για το 2018 και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις ούτε με λεφτά ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια. Αυτό το ζω, το εισπράττω. Θέλω λοιπόν να συνεχίσετε έτσι όπως είμαστε: οικογένεια! Και θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα. Να έχουμε καλή συνέχεια στον δεύτερο γύρο και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας, καταφέρνοντας να τους φέρουμε το πρωτάθλημα!» τόνισε ο Μελισσανίδης, εξηγώντας γιατί επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος για την κοπή της πίτας: «Ηρθαμε για πρώτη φορά εκτός των Σπάτων και των γραφείων μας σε αυτό το καταπληκτικό μαγαζί, το Mutfak στη Γλυφάδα, γιατί το έχει ένας φανατικός αεκτζής με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη».

Τα φλουριά

Από τους παίκτες τα φλουριά έτυχαν σε Αραούχο, Αντωνίου, Βινίσιους και από το προπονητικό stαff στους Μανόλο Χιμένεθ και Γιάννη Μπουρουτζίκα (μασέρ).

Από εκεί και πέρα, τα σάρωσε όλα ο Τάσος Μπακασέτας με όσα έκανε στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ΑΕΚ στη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. O παίκτης της ΑΕΚ ψηφίστηκε MVP, ενώ πέτυχε και το καλύτερο γκολ με την εκτέλεση φάουλ στη φάση του 0-1 στο Αγρίνιο.

Εν τω μεταξύ, δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού να τιμωρηθούν οι Μάρκο Λιβάγια (χτύπημα σε Χαντάκια στο ματς με Παναιτωλικό) και Ογκνιεν Βράνιες (ότι γρονθοκόπησε τον Σεμπά).

Αμφότερες οι καταγγελίες κρίθηκαν αστήρικτες από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, με αποτέλεσμα να μπουν στο αρχείο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα