Ντετέκτιβ μιλάει για «καθαρή δολοφονία»

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της 44χρονης χήρας και μητέρας τριών παιδιών από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού, στο Θέρμο.Τη βεβαιότητα ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι καθαρή δολοφονία εξέφρασε ο ιδιωτικός ερευνητής Φώτης Σπύρου, ταράζοντας τα νερά. Ο γνωστός ντετέκτιβ, ο οποίος συνεργάζεται με την οικογένεια της 44χρονης και βρίσκεται ήδη στην περιοχή, ανέλαβε να συλλέξει στοιχεία και εκφράζει την πεποίθηση ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε από άγνωστο ή αγνώστους.

Την ίδια στιγμή, την πεποίθηση του ιδιωτικού ερευνητή έρχεται να υπερθεματίσει μαρτυρία κυνηγού από το Θέρμο, ο οποίος ανέφερε ότι την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, στις 16.00, ο ίδιος βρισκόταν στην παραλία Φωτμού, αλλά δεν είδε κανένα αυτοκίνητο, αν και το τελευταίο βίντεο καταγράφει τη 44χρονη να κινείται προς το σημείο λίγο μετά τις 14.00 στη θέση Βαρειά, σε απόσταση περίπου 20 λεπτών από την παραλία.

Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του κυνηγού, το κίτρινο Ford Ka το είδε την επόμενη μέρα το μεσημέρι (Κυριακή).

Εξάλλου, οι Αρχές, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, «ξεσκονίζουν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της 44χρονης, καθώς υπάρχουν μάρτυρες που κάνουν λόγο για συχνές αναλήψεις τεράστιων χρηματικών ποσών από την Ειρήνη, που η τελευταία φέρεται ότι είχε δώσει σε νεότερο άντρα από το Αγρίνιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα