Kαι τώρα οι δυο τους!

Πρόωρος τελικός στους «8» του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ! Δύσκολη αποστολή με Ατρόμητο για τον ΠΑΟΚΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε δύο μεγάλα παιχνίδια στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με πιο σημαντικό βέβαια το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ, με το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα, η δεύτερη αναμέτρηση θα γίνει λίγες μέρες μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Στο δεύτερο μεγάλο ματς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο με το πρώτο ματς στην Τούμπα.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ζευγάρια και τα υπόλοιπα ματς της προημιτελικής φάσης, αυτά είναι αρκετά αμφίρροπα. Ο Πανιώνιος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Λαμία με το πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βρει μπροστά του τη Λάρισα με πρώτο παιχνίδι στα Ιωάννινα.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 24 Ιανουαρίου (στις 25 θα γίνει το ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ), ενώ η ρεβάνς θα γίνει το τριήμερο 6-8 Φεβρουαρίου. Οπως είναι λογικό, μιλάμε για ματς-φωτιά, που θα κριθούν στις λεπτομέρειες και αναμένεται να προσελκύσουν τεράστιο ενδιαφέρον. Βέβαια το ντέρμπι… άρχισε πολύ νωρίς, με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Δημήτρη Αγραφιώτη να δηλώνει μετά την κλήρωση του Κυπέλλου: «Ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με Στυλιάρες».

Απάντηση

Η ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση και έδωσε σκληρή απάντηση στην τοποθέτηση του εκπροσώπου του Ολυμπιακού.

«Σε βλάκες και ανεπάγγελτους που έχουν περάσει όλη τους τη ζωή μέσα σε πολιτικά γραφεία δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να απαντήσουμε» ήταν η τοποθέτηση από την πλευρά της ΑΕΚ. Aνάλογο ήταν και το σχόλιο του διευθυντή επικοινωνίας της «Ενωσης» Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος έγραψε στο facebook με αφορμή τον δύσκολο μήνα που έρχεται για την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ: «Οι 38 μέρες με 10 αγώνες, που θα κρίνουν τα πάντα σε τρεις διοργανώσεις. Στηρίζουμε την ομάδα μας, δεν ασχολούμαστε με σαχλαμάρες και πάμε γερά!».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, αντίθετα, υπερασπίστηκε τον Αγραφιώτη, τονίζοντας ότι «ούτε ανεπάγγελτος είναι και σε πολιτικά γραφεία εργάσθηκε μόνο τρία χρόνια» κι όλα αυτά οκτώ μέρες πριν από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Φιλικό με την Ελβετία η Εθνική 

Την Εθνική ομάδα της Ελβετίας, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018, θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα σε φιλικό παιχνίδι στις 23 Μαρτίου 2018. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο της Τούμπας.

Το παιχνίδι Ελλάδα – Ελβετία είναι το πρώτο του κύκλου προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει των αγώνων του Nations League, το οποίο θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2018. Αυτό θα είναι ένα φιλικό παιχνίδι, στο οποίο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε θα δει την κατάσταση των παικτών του. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε: «Εγώ και η ομάδα μου, οι βοηθοί μου, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα δουλέψουμε αρκετά σκληρά και συγκεντρωμένα προκειμένου να προκριθούμε στο Euro 2020. Τα φιλικά γι’ αυτό τον λόγο θα γίνονται».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα