Κωσταλέξι στην Καλιφόρνια

Ομηροι των γονιών τους ήταν 13 παιδιά, τα οποία βρήκαν αλυσοδεμένα και αποστεωμένα οι Αρχές!Aλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους και αποστεωμένα, μερικά από τα δεκατρία παιδιά που κρατούνταν όμηροι εδώ και χρόνια από τους χρεοκοπημένους γονείς τους στο πολυτελές τους σπίτι στην Καλιφόρνια εκλιπαρούσαν για λίγο φαγητό και νερό τους αστυνομικούς που έμειναν αποσβολωμένοι μπαίνοντας στο δωμάτιο. 

Οι τελευταίοι έφτασαν στο κολαστήριο των παιδιών, το μικρότερο από τα οποία είναι μόλις 2 ετών, όταν ειδοποιήθηκαν από τη 17χρονη αδερφή τους, η οποία κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι, να κλέψει ένα τηλέφωνο και να τους αποκαλύψει αυτό που συνέβαινε.
Η έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του 57χρονου Ντέιβιντ Αλεν Τέρπιν και της 49χρονης Λουίζ Αννα σοκάρισε τη γειτονιά τους. Οπως προκύπτει από τις δηλώσεις των ανθρώπων που ζούσαν δίπλα τους τόσα χρόνια, είχαν την εικόνα της «τέλειας οικογένειας», με τα παιδιά στις εμφανίσεις τους να έχουν απόλυτη ενδυματολογική ομοιομορφία.

Η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφορετική και συνοψίζεται στις κατηγορίες για βασανισμό παιδιών που απαγγέλθηκαν στους γονείς. Οι τελευταίοι, σύμφωνα με τους «New York Times», είχαν καταθέσει αίτηση χρεοκοπίας το 2011, οπότε χρωστούσαν 500.000 δολάρια, παρά το γεγονός ότι ο ετήσιος μισθός του Τέρπιν ως μηχανικού σε βιομηχανία όπλων ανερχόταν στα 140.000 δολάρια.

Τα παιδιά, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 29 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής για εξετάσεις, καθώς παρουσίαζαν εικόνα υποσιτισμού. Αν και κάποιοι γείτονες είχαν δει περίεργες κινήσεις τον τελευταίο μήνα, κανείς δεν είχε φανταστεί τι συνέβαινε πίσω από τους τοίχους του προσεγμένου σπιτιού.

Οι γονείς του Ντέιβιντ Τέρπιν, Τζέιμις και Μπέτι, δήλωσαν στο ABC News «έκπληκτοι και σοκαρισμένοι» από την αποκάλυψη. Το ζευγάρι, που ζει στη Δυτική Βιρτζίνια, παραδέχθηκε ότι δεν είχε επισκεφτεί την οικογένεια τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τους γονείς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα