Πανελλαδικά μπλόκα αποφάσισαν οι αγρότες

Στους δρόμους την ερχόμενη εβδομάδαΑποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι αγρότες, οι οποίοι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να βγάλουν τα τρακτέρ τους στους δρόμους. Στη συνάντηση της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα, οι αγρότες αποφάσισαν πανελλαδικά μπλόκα σε κομβικά σημεία των εθνικών οδών. Ακόμη αποφάσισαν να διοργανωθεί πανελλαδικό συλλαλητήριο και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης της Agrotica, στη Θεσσαλονίκη, στις 3 Φεβρουαρίου.

Οι συνδικαλιστές

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας Βαγγέλη Μπούτα, τα προβλήματα είναι μεγάλα, «καθώς η κυβέρνηση παίρνει συνεχώς μέτρα ενάντιά μας».

«Βασικός μας στόχος είναι η ανάδειξη των προβλημάτων των αγροτών» είπε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, αναφερόμενος στη σύσκεψη της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, ενώ συμπλήρωσε ότι «οι αγρότες θα δώσουν την αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια».

Το μήνυμα από τους αγρότες της Κρήτης έστειλε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων Μανούσος Σταυρανουδάκης σε δηλώσεις του στη συνάντηση της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, λέγοντας ότι οι αγρότες της Κρήτης συντονίζονται με τους αγρότες από την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι αγρότες που συμμετέχουν στο λεγόμενο «μπλόκο των Τεμπών», που έκαναν σύσκεψη τη Δευτέρα, κινούνται και αυτοί στη λογική των κινητοποιήσεων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα