Λιγοστοί πελάτες στα καταστήματα την περασμένη Κυριακή

Στα περσινά επίπεδα περιορίστηκε στην καλύτερη περίπτωση η συνολική κατανάλωση στην αγορά την περασμένη Κυριακή, ημέρα που τα καταστήματα ήταν ανοιχτά στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων. Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθήνας, δεν επιβεβαιώθηκαν οι αναμενόμενες θετικές προσδοκίες που είχαν οι επιχειρηματίες για την αγοραστική κίνηση τη συγκεκριμένη μέρα. Στην πράξη αποδεικνύεται ότι οι καταναλωτές λόγω της συνεχιζόμενης μείωσης της αγοραστικής δύναμής τους προβαίνουν σε συγκρατημένες αγορές.

«Ευελπιστούμε όμως η πληθώρα των προϊόντων και τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο στην αγορά να προσελκύσουν όλους όσους θέλουν να επωφεληθούν από τις μοναδικές ευκαιρίες που θα ισχύουν έως το τέλος Φεβρουαρίου» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης. Σημειώνεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπονται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα