Παράθυρο Τσίπρα για νομοθετική πρωτοβουλία στους πλειστηριασμούς

Ανοιχτό παράθυρο να υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για τους πλειστηριασμούς άφησε ο Αλέξης Τσίπρας (φωτό), σημειώνοντας ότι για την ώρα η πρώτη κατοικία προστατεύεται απολύτως από τους νόμους Κατσέλη και Σταθάκη, αλλά, αν χρειαστεί ……«κάτι περισσότερο, θα το υιοθετήσουμε χωρίς δισταγμό», όπως είπε χαρακτηριστικά. Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο κ. Τσίπρας απέφυγε να μιλήσει για τον ανασχηματισμό, κάνοντας… χιούμορ: «Οταν δεν μας ρωτάνε οι δημοσιογράφοι πότε θα γίνουν εκλογές, μας ρωτάνε πότε θα γίνουν αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Η απάντηση είναι ότι οι οποιεσδήποτε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα γίνονται πάντοτε εάν και όποτε κριθεί ότι χρειάζεται».

Ο κ. Τσίπρας κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. Οταν ρωτήθηκε ειδικότερα για το σενάριο των διπλών εκλογών, ευρωεκλογών και εθνικών μαζί, τον Μάιο του 2019, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση εργάζεται με ορίζοντα τετραετίας» και πως «προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο και η οργάνωση της μετά τα Μνημόνια εποχής».

Ο πρωθυπουργός απάντησε και στην κατηγορία που προσάπτουν στην κυβέρνηση ότι «τα δώσατε όλα για τις καρέκλες». «Το άκουσα, επίσης, από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, διότι ο ίδιος είχε πάντα στη ζωή του μια καρέκλα εξασφαλισμένη και τώρα την έχει χάσει. Το ποιος κυβερνά το αποφασίζει ο ελληνικός λαός στις εκλογές. Εδώ θα είμαστε για να δούμε τι θα αποφασίσει και τον Σεπτέμβριο του 2019» είπε ο κ. Τσίπρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα