Διαφωνία Μητσοτάκη σε πιθανή (νέα) άδεια στον Κουφοντίνα

Την άποψη ότι «η ατζέντα του “νόμος και τάξη” δεν είναι μια δεξιά ατζέντα, αφορά ολόκληρη την κοινωνία και ειδικά τις φτωχότερες τάξεις» διατύπωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτό) σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα cnn.gr. «Η προσέγγιση της κυβέρνησης στα θέματα ασφάλειας είναι μια καθαρά μειοψηφική προσέγγιση» εκτίμησε και εξέφρασε την κάθετη διαφωνία του με πιθανή νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. σημειώνει ότι το «πρόβλημα των Εξαρχείων» είναι πολυσύνθετο και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δείχνει ακατανόητη ανοχή σε φαινόμενα ανομίας που εκκινούν από τα Εξάρχεια. Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τη θέση για επαναφορά των φυλακών τύπου Γ, ενώ, απαντώντας σε ερώτηση για τον Ρουβίκωνα, είπε ότι κυβέρνηση δείχνει μια προκλητική ανοχή, καθώς στις τάξεις της υπάρχουν άτομα που βλέπουν με συμπάθεια τέτοιου είδους πρακτικές.

Εξάλλου, χθες συνεδρίασε η εκτελεστική επιτροπή για τον νέο κανονισμό των περιφερειακών οργανώσεων, που θα τεθεί προς έγκριση στην αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής. Πλέον οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ θα εκλέγονται από τη βάση και όχι από ειδικό εκλεκτορικό σώμα, όπως έως τώρα. Επίσης, θα υπάρχει μία τοπική οργάνωση ανά δήμο με δυνατότητα δημιουργίας παραρτημάτων, κάτι που αφορά κυρίως την περιφέρεια, ενώ ανασυστήνονται γυναικεία τμήματα σε κάθε νομαρχιακή και τοπική οργάνωση. Διατηρείται δε η υποχρεωτική συμμετοχή των γυναικών στα όργανα της περιφερειακής οργάνωσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα