Προδότης με περικεφαλαία!

Απίστευτη δήλωση του Ανα(ν)στασιάδη: Ας ονομαστούν τα Σκόπια και… Βόρεια Ελλάδα

Και ρεσιτάλ ανοησίας από Κατρούγκαλο: «Ακραίοι εθνικιστές όσοι πήγαν στο συλλαλητήριο»

❱❱ Στάχτη στα μάτια από  τον Ζάεφ! Αλλάζει  όνομα στο αεροδρόμιο ❱❱ Ξεκάθαρο «όχι» Κυριάκου στη μεθόδευση για άρον άρον λύση! Επιτέλους  η ΝΔ στην εθνική γραμμήΗ Θέση μας: Προδοσία από Ανα(ν)στασιάδη

Διαβάστε επίσης:

►Καθαρό όχι Κυριάκου σε λύση-εξπρές

►Σε τεντωμένο σχοινί η αυριανή Ιερά Σύνοδος

►Παρέμβαση Κωνσταντίνου με πολλές «αναγνώσεις»

►Εκτός ορίων ο επικίνδυνος Κατρούγκαλος

►Δειλά βήματα σε θολό τοπίο

►ΕΛ.ΑΣ.: Κρίσεις στρατηγών

►Το FBI ξεσκονίζει τη μεγάλη απόδραση από τον «Βράχο»

►Τι αλλάζει με τις απουσίες στα σχολεία

►Ακριβότερο το χτίσιμο αφορολογήτου με κάρτες!

«Εφιάλτης» ο Αναστασιάδης

Διπλά προδότης: «Ας λέγονται και Βόρεια Ελλάδα» είπε για τα Σκόπια, ενώ θεωρεί «ξεχασμένη» την εισβολή του Αττίλα

Προδότης με περικεφαλαία της Ελλάδας ο Ν. Αναστασιάδης. Αφού… ξέχασε την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, αποκαλύπτοντας έτσι το πραγματικό πρόσωπό του στις διαπραγματεύσεις επίλυσης του Κυπριακού, επεκτάθηκε και στο Σκοπιανό, λέγοντας ως άλλος Εφιάλτης ότι «το όνομα δεν έχει καμία σημασία» και «δεν θα είχα την αντίρρηση, αν ήθελαν (σ.σ. οι Σκοπιανοί), να λέγονται και Βόρεια Ελλάδα».

Ο Κύπριος Πρόεδρος σε μια άνευ προηγουμένου προκλητική συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοσταθμό Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε στο Σκοπιανό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το όνομα δεν έχει σημασία. Δεν θα είχα αντίρρηση αν ήθελαν να λέγονται και Βόρεια Ελλάδα, αρκεί να διασφαλίζονται τα εθνικά συμφέροντα και να εξευρεθεί ο τρόπος να ξεπεραστούν οι πρόνοιες του Συντάγματος των Σκοπίων, που μιλούν για αλυτρωτισμό». Το ρεσιτάλ προδοσίας συνεχίστηκε από τον Νίκο Αναστασιάδη: «Είναι το όνομα που έχει σημασία ή η ταυτότητα του καθενός;

Διερωτώμαι, γιατί να γίνεται καβγάς για ένα όνομα, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος, τη δυνατότητα και τις προοπτικές της Ελλάδας μέσα από επενδύσεις να ασκεί επιρροή και να ελέγχει ένα λιλιπούτειο γειτονικό κράτος. Γιατί η Ελλάδα να μην τα αξιοποιήσει όλα αυτά και να έχει έναν στενό συνεργάτη; Επειδή θα λέγεται Βόρεια Μακεδονία; Μα φοβόμαστε αν ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ή όχι Ελληνας; Δεχόμαστε να μπούμε στον διάλογο της αμφισβήτησης ενός γεγονότος».

Ο κ. Αναστασιάδης δικαιολόγησε μάλιστα απόλυτα τους Σκοπιανούς που διεκδικούν τη Μακεδονία, αναφέροντας ότι σε συνομιλία που είχε με αξιωματούχους της χώρας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος: «Μου έλεγαν ότι σημαία δεν είχαν, λόγω του φανατισμού όμως που προκλήθηκε απέκτησαν εθνική ταυτότητα ή συνείδηση δεν είχαν και απέκτησαν εξαιτίας του φανατισμού που καλλιεργούνταν στην Ελλάδα, στη Μακεδονία».

Αν αυτά δεν συνιστούν προδοσία, τότε τι είναι; Ο κ. Αναστασιάδης άφησε άφωνους μέχρι και τους δημοσιογράφους, που δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν τον άκουσαν να δηλώνει ότι η εισβολή των Τούρκων έχει ξεχαστεί. «Δεν έχει σημασία αν γίνεται αναφορά στην εισβολή και κατοχή», καθώς «η εισβολή έχει ξεχαστεί εδώ και χρόνια και μιλάμε για λύση του κυπριακού προβλήματος» είπε κυνικά ο Κύπριος πρόεδρος. Για να σώσει τα προσχήματα πρόσθεσε ότι ποτέ κατά τις διαπραγματεύσεις δεν παραγνωρίστηκε πως πρόκειται «περί παρανόμου επεμβάσεως της Τουρκίας».

Σημειώνεται πως πρόσφατα είχε αναγνωρίσει το «ψευδοκράτος» ως «ξεχωριστή οντότητα», με δικαιώματα μάλιστα στην κυπριακή ΑΟΖ.

Οι δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στη Λευκωσία αλλά και στην Αθήνα. «Εθνικά επικίνδυνες» τις χαρακτήρισε ο Νικόλας Παπαδόπουλος και «απαράδεκτες και θεσμικά ανεπίτρεπτες» ο Γιώργος Λιλλήκας. Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε εκ μέρους του ΕΛΑΜ ο Χρίστος Χρίστου, ενώ η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Μαλά, σημείωσε πως «πρόκειται για παρέμβαση με ατυχή τρόπο».

 

 
{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα