Στο διπλάσιο η τιμή της πλαστικής σακούλας στα Lidl

Για… οικολογικούς λόγους διπλασίασαν τα Lidl την τιμή της σακούλας από τα 0,04 ευρώ στα 0,08 ευρώ! Ο γερμανικός όμιλος, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της «δημοκρατίας», αντικατέστησε τη φτηνή πλαστική σακούλα των 0,04 ευρώ με μια νέα σακούλα, η οποία είναι πιο ακριβή, καθώς είναι φιλικότερη προς το περιβάλλον.

«Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζονται τα Lidl, η ακριβότερη σακούλα αποτελείται κατά 80% από ανακυκλωμένα υλικά, είναι 100% ανακυκλώσιμη και σε αυτήν μπορούν να τοποθετηθούν προϊόντα βάρους 10 κιλών.

Η νέα σακούλα κοστίζει 0,08 ευρώ, είναι ανθεκτικότερη από τις κοινές πλαστικές σακούλες μίας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές». Πάντως οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται από όλα τα καταστήματα Lidl και τα άλλα τρία είδη ανακυκλώσιμης σακούλας για πολλαπλές χρήσεις (στις τιμές των 0,12, 0,69 και 0,99 ευρώ).

Σήμερα στην αγορά άλλες επιχειρήσεις χρεώνουν και τις μικρότερες σακούλες, ενώ κάποιες δεν έχουν προσαρμόσει τις ταμειακές μηχανές τους και δεν τις χρεώνουν καθόλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα