Γραμμή Τατσόπουλου στη ΝΔ

Σχεδόν πάντοτε αποδεικνύονται χρήσιμες οι απόψεις ορισμένων. Μαθαίνεις τι υποστηρίζουν, κάνεις το αντίθετο και πετυχαίνεις το σωστό!Συννέφιασε στο Σύνταγμα, θα βρέξει στο Μοσχάτο. Ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο άχαστος στις πολιτικές επιλογές του (εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον σκυλοβρίζει τώρα), ο γκουρού του πολιτικού στοιχήματος, συνιστά στους αναρίθμητους οπαδούς του και θαυμαστές της εύστοχης και καλοζυγισμένης (σαν σπανιόλικο σπαθί απ’ το Τολέδο) πολιτικής σκέψης του να μην πάνε στο συλλαλητήριο. 

Η ανάλυσή του, ευτυχώς, βάδισε στα συνηθισμένα αχορτάριαστα και επαρκώς αποψιλωμένα μονοπάτια της λογικής, στην οποία όχι μόνο μας έχει συνηθίσει αλλά κοντεύει να μας κακομάθει κιόλας. Εγραψε, μεταξύ άλλων, στο facebook ο Ελλην εραστής που δεν πρόκειται να λησμονηθεί από τη μισή Αθήνα, την οποία (κατά δήλωσή του, φυσικά) έχει πηδήξει: «Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία φλερτάρει ακόμη και σήμερα με τη σύναξη που διοργανώνουν όλα αυτά τα ακροδεξιά φιλοχουντικά βαμπίρ («κάτω οι πολιτικοί, ζήτω ο στρατός» είναι το σύνθημα που ακούστηκε σποραδικά στη Θεσσαλονίκη, αλλά κυριαρχεί στις αναρτήσεις τους έκτοτε) και δείχνει ακόμη και σήμερα να μη συνειδητοποιεί ότι μοναδικός σκοπός των Τσίπρα – Καμμένου, με εμβρυουλκό αυτούς τους φαιδρούς τύπους, είναι στη χειρότερη περίπτωση η ανεπανόρθωτη γελοιοποίηση και στην καλύτερη (για τους ίδιους) η διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας μάς ενδιαφέρει και μας ανησυχεί περισσότερο. Η αριστερο-ακροδεξιά συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου επί τρία χρόνια απενοχοποιεί τη γελοιότητα ως πολιτική συμπεριφορά και τώρα ετοιμάζεται να δρέψει τους καρπούς του μόχθου της. Δεν είναι αργά. Ακόμη και την ύστατη ώρα η Νέα Δημοκρατία καλείται να συνέλθει και να μην παίξει το παιχνίδι των Τσίπρα – Καμμένου. Μακριά από το τοξικό συλλαλητήριο. Αφήστε τους να πνιγούν μόνοι τους μέσα στη φαιδρότητά τους και να επιστρέψουν οσονούπω στην ανυπαρξία τους».

Αν έχει κάτι ενδιαφέρον στα τατσοπούλεια λόγια είναι τα δύο πρώτα ρήματα με τα υποκείμενά τους. Εχουμε και λέμε: Ρήμα «φλερτάρει». Υποκείμενο «Νέα Δημοκρατία». Δεύτερο ρήμα «διοργανώνουν». Υποκείμενο «ακροδεξιά φιλοχουντικά βαμπίρ». Μόνο με αυτά τα ολίγιστα στοιχεία μπορείς να… συνθέσεις κάτι αντάξιο της πολιτικής σκέψης Τατσόπουλου. Μια ροζ ταινία β΄ διαλογής με σεξ και βρικόλακες.

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα