Αναπαράσταση ζητούν οι γονείς της Δώρας

Για υπόθεση-θρίλερ κάνει λόγο η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη , ενώ συμπληρώνονται τρεις μήνες από τη στυγερή δολοφονία της άτυχης εφοριακού με 14 μαχαιριές, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Μπορεί ο τοξικομανής δράστης να έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη Δώρα, ωστόσο οι ισχυρισμοί του περί ηθικών αυτουργών σε απανωτές καταθέσεις του -χωρίς προς το παρόν να απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα- έχουν δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό στην οικογένεια της 32χρονης εφοριακού.
Μάλιστα, οι συγγενείς της ζητούν τώρα αναπαράσταση του εγκλήματος.

Οπως δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας και των αδελφών της Δώρας, Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στο «Φως στο τούνελ», η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ ο καθ’ ομολογίαν δράστης αποφεύγει να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που η οικογένεια έχει στείλει αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας αναπαράσταση του εγκλήματος.

«Οπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος. Ο δράστης αποφεύγει επίμονα να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα, ενώ έχει δώσει τρεις συμπληρωματικές καταθέσεις και με καθεμιά ανασκευάζει τις προηγούμενες» τόνισε η κυρία Παναγοπούλου, την ώρα που με αγωνία αναμένεται η νέα συμπληρωματική κατάθεση του τοξικομανούς που ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη Δώρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα