Βασιλιάς με 20 στέμματα ο Φέντερερ

Τεράστιος Φέντερερ, κατέκτησε το 20ό Γκραν Σλαμ της καριέρας του! Ο Ελβετός τενίστας νίκησε στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν με 3-2 σετ (6-2, 5-7, 6-3, 3-6, 6-1) τον Μαρίν Τσίλιτ, φτάνοντας παράλληλα τις έξι κατακτήσεις τροπαίου στην Αυστραλία.Στον χθεσινό τελικό ο Τσίλιτ τού έβαλε δύσκολα, όμως τελικά δεν κατάφερε να τον κοντράρει έως το τέλος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος νικητής του τελικού δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, καθώς σήκωσε το τρόπαιο με δάκρυα στα μάτια. 

Τέλος, σχετικά με τον γυναικείο τελικό, μεγάλη νικήτρια ήταν η Κάρολον Βοζνιάκι, που επικράτησε με 2-1 (7-6, 4-6, 6-4) της Σιμόνα Χάλεπ. 

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την 27χρονη αθλήτρια, καθώς έγινε η πρώτη τενίστρια από τη Δανία που κατακτά Γκραν Σλαμ, το οποίο μάλιστα είναι και το πρώτο στην καριέρα της, ενώ θα επιστρέψει και στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα