Κάνουν πίσω τα Jumbo έπειτα από την αθλιότητα με τον ύμνο της ΝΔ

Τα Jumbo αντικαθιστούν τη μουσική της διαφήμισης, αλλά ο «Ζορό» Ψωμιάδης παραμένει αμετανόητοςΝα… μαζέψουν τα ασυμμάζευτα επιχειρούν οι ιθύνοντες της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo, μετά το σποτ-ντροπή που έδωσαν στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή τον -για ακόμα μία φορά προκλητικό- πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη (φωτό).

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο βίντεο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ντυμένος Ζορό (κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν, και πάλι Απόκριες), φαίνεται να… διασκεδάζει ακούγοντας παραφρασμένο τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας! 

Μπορεί να είναι προσωπική επιλογή του να συμμετέχει σε ένα διαφημιστικό σποτ, ωστόσο δεν μπορεί να προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο την ιστορία της παράταξης, της οποίας υπήρξε μέλος για δεκαετίες. Χθες, τα Jumbo, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για το σποτ-παρωδία, δήλωσαν ότι προχωρούν σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της αποκριάτικης διαφήμισης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι με στόχο «την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης και, εν προκειμένω, του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ».

Πάντως, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν έδειξε να μετανιώνει για την… γκάφα του, καθώς χθες προχώρησε σε μια απίστευτη δήλωση για το συγκεκριμένο σποτ. «Ξαναθυμηθήκαμε τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα