Οι ΝΑΖΙ ξανάρχονται!

Αποκάλυψη-σοκ για πειράματα σε ανθρώπους από γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Εβαλαν 25 υγιείς εθελοντές να εισπνεύσουν διοξείδιο του αζώτου (!) από τις εξατμίσεις. Παγκόσμια ανατριχίλα για τους μιμητές του «αγγέλου του θανάτου»

Η Θέση μας: Η Γερμανία του Μένγκελε

Διαβάστε επίσης:

►Κάνουν πίσω τα Jumbo έπειτα από την αθλιότητα με τον ύμνο της ΝΔ

►Σκληρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Σκόπια για ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

►Οχι στο Μακεδονία, ναι στην κυβέρνηση

►Στα μπλόκα αγρότες από 14 νομούς

►Η κάθοδος των μυρίων (Μακεδόνων)

►Παραμένουν αδιάθετα 3.000.000 ευρώ από τις προηγούμενες φορολοταρίες

►Μισή εισφορά για όσους έχουν συμπληρώσει 40 χρόνια ασφάλισης

►Απόλυτος κυρίαρχος

Γερμανικοί κολοσσοί έκαναν πειραματόζωα 25 ανθρώπους

Σοκ! Τους έβαλαν να εισπνεύσουν τοξικά αέρια, θυμίζοντας εποχές Γ' Ράιχ!

Από την
Ελενα Στάθου - Ελευθερόγλου

Την ώρα που οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να συνέλθουν από το τεράστιο σκάνδαλο με τα ντιζελοκίνητα οχήματα που έφεραν «πειραγμένο» λογισμικό, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ερευνητικός οργανισμός, ο οποίος χρηματοδοτείτο από τους γερμανικούς κολοσσούς, έκανε πειράματα σε ανθρώπους!

Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Stuttgarter Zeitung» και «Süddeutsche Zeitung», οι επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Ομίλου Ερευνας για το Περιβάλλον και την Υγεία στον Τομέα των Μεταφορών (EUGT) έκαναν πειράματα χρησιμοποιώντας 25 νεαρούς εθελοντές, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εισπνεύσουν διοξείδιο του αζώτου -ένα τοξικό αέριο που περιέχεται στις εκπομπές των εξατμίσεων αυτοκινήτων- σε δοσολογίες που ποίκιλλαν, για πολύωρες περιόδους. Ο σκοπός και τα αποτελέσματα των πειραμάτων δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ωστόσο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ααχεν, όπου διεξήχθησαν τα πειράματα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι στόχος της έρευνας ήταν να διασαφηνιστούν οι συνέπειες της εισπνοής ποικίλων δόσεων του διοξειδίου του αζώτου σε συγκεκριμένους χώρους εργασίας.

Σύμφωνα με τις γερμανικές εφημερίδες, τα πειράματα του EUGT διεξήχθησαν «μεταξύ του 2012 και του 2015». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω όμιλος -ο οποίος σταμάτησε να λειτουργεί πέρυσι- χρηματοδοτείτο από τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες Volkswagen, Daimler και BMW. Η φρίκη, ωστόσο, δεν σταματά εδώ... Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Times», ο ίδιος ερευνητικός οργανισμός, το 2014, ζήτησε από αμερικανικό ινστιτούτο να πραγματοποιήσει μια σειρά πειραμάτων με «πρωταγωνιστές» αυτή τη φορά πιθήκους.

Από εξάτμιση

Στο πλαίσιο της έρευνας του ινστιτούτου Lovelace, που εδρεύει στο Νέο Μεξικό, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν 10 μαϊμούδες, τις οποίες, αφού έκλεισαν σε αεροστεγή θάλαμο, ανάγκασαν να εισπνεύσουν τοξικά αέρια που εκλύονταν από την εξάτμιση αυτοκινήτου Volkswagen εφοδιασμένου με το παράνομο λογισμικό, ενώ σε μια οθόνη προβάλλονταν ταινίες κινουμένων σχεδίων!

Οι αποκαλύψεις των εφημερίδων προκάλεσαν σοκ στη Γερμανία. Η γερμανική κυβέρνηση καταδίκασε χθες οποιοδήποτε είδος πειραμάτων έγιναν για τις εκπομπές ρύπων σε πιθήκους ή ανθρώπους για λογαριασμό των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών.
Την ίδια ώρα, ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης Κρίστιαν Σμιντ ζήτησε επιπλέον «εξηγήσεις» από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που εμπλέκονται στα νέα σκάνδαλα.