Αφαντος ο οδηγός του smart που «μπούκαρε» στην πολυκατοικία

Την ταυτότητα του οδηγού και του συνοδηγού του κλεμμένου smart που διέγραψε το βράδυ της Δευτέρας τρελή πορεία και «σφηνώθηκε» μέσα σε πολυκατοικία, επί της οδού Γρηγοροπούλου στα Εξάρχεια, αναζητά η Αστυνομία. Το όχημα, αφού πέρασε την τζαμαρία, στη συνέχεια ανέβηκε τα σκαλιά και σταμάτησε στην είσοδο του ασανσέρ. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κόσμος στο σημείο, διαφορετικά θα υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί.

Η πολυκατοικία σηκώθηκε «στο πόδι», ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος έσπευσαν να εξαφανιστούν στα στενά της περιοχής. Οπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το περασμένο Σάββατο από το κέντρο της Αθήνας.

Το smart μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Εξαρχείων προκειμένου να ερευνηθεί για αποτυπώματα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο οδηγήσει στη… λύση του μυστηρίου. Σύμφωνα με τις δύο επικρατέστερες εκδοχές, πρόκειται είτε για άτομα που έχουν στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές με τη δράση τους ή για νεαρούς που έκλεψαν το Ι.Χ. αλλά μέθυσαν και έχασαν τον έλεγχο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα