Πανεπιστήμια του εγκλήματος

Η ζωή των φοιτητών στα απαξιωμένα δημόσια πανεπιστήμια και τα ΑΕΙ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιγραφή. Αρκεί μια βόλτα στους χώρους τους και θα καταλάβει κάθε επισκέπτης πόσα χρήματα, πόσος κόπος και -πάνω απ’ όλα- πόσα πολύτιμα νιάτα πάνε χαμένα στον βωμό του περιβόητου πανεπιστημιακού ασύλου.

Το πανεπιστημιακό άσυλο δεν είναι τίποτε άλλο παρά το δικαίωμα που έχει κατακτήσει μεταπολιτευτικά η Αριστερά να καταστρέφει τη νεολαία, τις κτιριακές υποδομές και την ίδια τη χώρα με το ακαταδίωκτο του εγκλήματος που έχει θεσμοθετηθεί για τους χώρους των ΑΕΙ και των ΤΕΙ. Και έτσι τα περισσότερα πανεπιστήμια θυμίζουν αχούρια, γεμάτα αφίσες και σκουπίδια κι ένα σωρό τραμπούκοι επιδίδονται στο λαθρεμπόριο ουσιών και προϊόντων «μαϊμού» και ξυλοφορτώνουν όποιον διαφωνεί μαζί τους. Ενίοτε χτίζουν και πρυτάνεις στα γραφεία τους.

Η Πολιτεία, που τα ξέρει όλα χαρτί και καλαμάρι, αδιαφορεί για τους πολίτες που υπερφορολογούνται για να χρηματοδοτούν την καταστροφή τους. Υπουργοί, όπως ο οικτρά αποτυχημένος κ. Γαβρόγλου, αντί να κάνουν τα δέοντα και να εφαρμόσουν τους νόμους του κράτους, κοροϊδεύουν την κοινωνία εξαγγέλλοντας τη δημιουργία επιτροπής για τη βία και την ανομία στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Μάλιστα, το ανέκδοτο του κ. Γαβρόγλου γίνεται ακόμα πιο κακόγουστο αν αναλογιστεί κάποιος ότι επικεφαλής της σχετικής επιτροπής τίθεται ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος μέσω νομοθεσίας, την οποία επέβαλε, αποφυλάκισε χιλιάδες σκληρούς ποινικούς και τους… ξαμόλησε εναντίον της κοινωνίας.

Η «δημοκρατία» σε άρθρο της για το θέμα επισήμανε και μια λεπτομέρεια που εκθέτει το υπουργείο Παιδείας. Οπως ανακοινώθηκε σχετικά με τη συγκρότηση της επιτροπής Παρασκευόπουλου, αυτή «θα υποβάλει σχέδια και προτάσεις προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και Υγείας, για την ορθή εφαρμογή του άρθρου 3 του ν. 4485/2017 (Α’ 114)». Η εφημερίδα μας σχολίασε ότι «το υπουργείο Παιδείας συγκροτεί μια επιτροπή για να ελέγξει πώς θα εφαρμοστεί ο νόμος που ψήφισε το ίδιο!».

Αστείες πρωτοβουλίες που συνήθως έχουν τραγικά αποτελέσματα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα