Αναδρομικά 19 ετών ζητούν νεοδιόριστοι

Προσλήφθηκαν τώρα, ενώ είχαν επιτύχει στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 1998Τη μισθολογική και τη βαθμολογική αποκατάστασή τους για τα 19 ολόκληρα χρόνια που έμειναν εκτός δουλειάς, ενώ είχαν πετύχει στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 1998, διεκδικούν 2.200 δικαστικοί υπάλληλοι.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης μόλις πέρυσι άναψε το πράσινο φως για τον διορισμό τους και τώρα με προσφυγή τους, η οποία συζητήθηκε χθες με τη διαδικασία της πρότυπης δίκης στην αυξημένη επταμελή σύνθεση του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ζητούν τις αυξήσεις που θα είχαν πάρει τα προηγούμενα χρόνια στην περίπτωση που υπηρετούσαν αλλά και τις προαγωγές τους. 

Οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι κατέκλυσαν τη δικαστική αίθουσα, ζητούν να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες οι αποφάσεις του υπουργού Δικαιοσύνης στο σκέλος που δεν εμπεριέχουν ρήτρα αναδρομής ως προς τη μισθολογική και τη βαθμολογική κατάταξή τους. Σύμφωνα με την προσφυγή τους, θα πρέπει να υπάρξει πλήρης αναδρομική μισθολογική και βαθμολογική αποκατάστασή τους από το 1998 έως την ημέρα του διορισμού τους, το περασμένο έτος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα