Η ιστορική έκδοση της «δημοκρατίας» που μοιράστηκε στο συλλαλητήριο

Ανάρπαστη έγινε η ειδική έκδοση της εφημερίδας «δημοκρατία» με τίτλο «Η Ιστορία δεν ξαναγράφεται…», που μοιράστηκε δωρεάν σε χιλιάδες αντίτυπα στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος. Ατομα κάθε ηλικίας, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, ξεφύλλισαν και διάβασαν σε βάθος το αφιέρωμα, με συνεντεύξεις, αναλύσεις, ιστορικά ντοκουμέντα και ρεπορτάζ για το μείζον εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας. Από νωρίς το πρωί, όταν άρχισε το κέντρο της Αθήνας να γεμίζει με ελληνικές σημαίες και να «βάφεται» γαλανόλευκο, σε πολλά στρατηγικά σημεία για την προσέλευση του κόσμου, όπως στο Σύνταγμα, στον Ευαγγελισμό, στη Συγγρού, στο Μοναστηράκι και στην πλατεία Κοραή, όσοι προσέρχονταν στο συλλαλητήριο μπορούσαν να προμηθευτούν και ένα αντίτυπο της ιστορικής έκδοσης της «δημοκρατίας».

Θέμα συζήτησης

Μέχρι να αρχίσουν οι ομιλίες, η θεματολογία της εφημερίδας είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης και ζωηρής ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των χιλιάδων συγκεντρωμένων. Σε πολλά σημεία της συγκέντρωσης απλοί πολίτες ξεφύλλιζαν την εφημερίδα προκειμένου να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα για το μείζον θέμα, για το οποίο βρέθηκαν στο Σύνταγμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ακόμη και όταν το συλλαλητήριο έφτασε στο τέλος του, πολλοί από τους διαδηλωτές εξακολούθησαν να κρατούν στα χέρια τους την εφημερίδα. Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλια των αναγνωστών της ειδικής έκδοσης της «δημοκρατίας» στους δημοσιογράφους της εφημερίδας, που κάλυπταν λεπτό προς λεπτό όλα τα τεκταινόμενα.

Ανθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και ομογενείς από το εξωτερικό, που ήρθαν στη χώρα μας μόνο και μόνο για να βροντοφωνάξουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, πήραν στα χέρια τους τη δωρεάν ειδική έκδοση της εφημερίδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα