Τέρας βίαζε ναρκωμένες ανήλικες

Ολα έγιναν με τη θέλησή τους (!), λένε μία 15χρονη και μία 16χρονηAνατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 29χρονου «δράκου του διαδικτύου», ο οποίος κατηγορείται ότι «αλίευε» ανήλικες κοπέλες μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Omegle και στη συνέχεια τις οδηγούσε στο διαμέρισμά του στη Δάφνη, όπου φέρεται ότι τις βίαζε, βιντεοσκοπώντας τις διεστραμμένες του πράξεις. 

Η αρρωστημένη υπόθεση του 29χρονου, που τους επόμενους μήνες θα γίνει πατέρας, ήρθε στο φως όταν μια 15χρονη βρέθηκε από αστυνομικούς σε άθλια κατάσταση στο παγκάκι ενός αλσυλλίου. Η μαθήτρια -όπως αποδείχτηκε- έφυγε, το περασμένο Σάββατο από τη στέγη νεότητας των νοτίων προαστίων όπου φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια και έλειπε για ώρες.

Οι υπεύθυνοι του ιδρύματος θορυβήθηκαν από την απουσία της και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα πλήρωμα περιπολικού κατάφερε να εντοπίσει το κοριτσάκι, το οποίο είχε σχεδόν καταρρεύσει λόγω της επήρειας των ναρκωτικών που του είχε δώσει ο 29χρονος.

Οι αστυνομικοί, όταν ρώτησαν τη μαθήτρια πού βρισκόταν όλες αυτές τις ώρες, την άκουσαν άναυδοι να τους λέει: «Ημουν στο σπίτι του κ. Κ., όπου κάναμε χρήση ναρκωτικών και είχαμε και σεξουαλικές πράξεις».

Αμεσα ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, αστυνομικοί της οποίας έφτασαν στο σπίτι του 29χρονου, όπου τον συνέλαβαν. Μάλιστα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμά του βρέθηκαν 3,6 γραμμάρια κοκαΐνη, ένα γραμμάριο κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, δύο γυάλινες συσκευές για το κάπνισμα της μεθαμφεταμίνης, ένας φορητός υπολογιστής, τρία usb και σεξουαλικά βοηθήματα. Τόσο η 15χρονη όσο και μια 16χρονη φίλη της, με την οποία είχαν πάει μαζί στο σπίτι του 29χρονου, φέρεται ότι κατέθεσαν στις Αρχές πως μαζί με τον κ. Κ. έκαναν χρήση ναρκωτικών.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζονται ότι όλα έγιναν με τη θέλησή τους και μάλιστα με δική τους πρωτοβουλία. Ο 29χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και χθες έλαβε από την 4η ανακρίτρια προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε τις δύο ανήλικες, υποστηρίζοντας, αφενός, ότι οι σεξουαλικές επαφές που είχαν έγιναν με πρωτοβουλία των κοριτσιών και όχι δική του και, αφετέρου, ότι δεν γνώριζε ότι οι κοπέλες ήταν κάτω των 18 ετών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα