Να δοθεί στη δημοσιότητα όλη η δικογραφία ζητά ο Κ. Φρουζής

Το βασικό πρόσωπο της υπόθεσης Novartis, ο Κωνσταντίνος Φρουζής (φωτό), αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της εταιρίας για μια οκταετία (2007-2015), αντέδρασε χθες στις κατηγορίες που του αποδίδονται στο τμήμα της δικογραφίας……που έως τώρα έχει δει το φως της δημοσιότητας και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ζήτησε να δοθεί το σύνολο της επίμαχης δικογραφίας στη δημοσιότητα.

Ο κ. Φρουζής, ο οποίος διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ) την τριετία 2012-2015, μιλά για «χοντροκομμένη φάρσα» που «σύντομα θα καταπέσει» και «οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν» – «ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες, σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη». Στην ανάρτησή του τονίζει κατά λέξη: «Αγαπητοί φίλοι, θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει.

Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν» – «ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Προσωπικά δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει τη μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία, όπου τίμησα και τιμώ τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και τη χώρα μου. Αμεσα λοιπόν πρέπει να δοθεί το σύνολο της δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Ελληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενό της».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα