Βίντεο με τον εκτελεστή του Στεφανάκου στο φως

Ενα βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφεται καρέ καρέ η ενέδρα θανάτου των εκτελεστών του Βασίλη Στεφανάκου στις 17 Ιανουαρίου στο Χαϊδάρι, είδε χθες το φως της δημοσιότητας. Το αποκαλυπτικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει ότι ο εκτελεστής με το άσπρο κράνος και το καλάσνικοφ βρίσκεται μερικά μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο του Στεφανάκου και δεν έχει οπτική επαφή. Επομένως, κάποιος τον ειδοποιεί να φύγει τρέχοντας, να φτάσει δίπλα του σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα και να τον «γαζώσει» με 29 σφαίρες. Οι δύο εκτελεστές φαίνονται να διαφεύγουν με μια λευκή μοτοσικλέτα.

Από την πρώτη στιγμή, μετά την εξέταση του χώρου, οι ερευνητές της Ασφάλειας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στο σημείο πρέπει να υπήρχε κάποιος ο οποίος παρακολουθούσε το γραφείο και, μόλις έκανε την εμφάνισή του ο Στεφανάκος, ειδοποίησε τους εκτελεστές μέσω κινητού. Από τη «σάρωση» που έκαναν οι αστυνομικοί στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που καλύπτουν την περιοχή της δολοφονίας είχαν καταλήξει σε τουλάχιστον τρία κινητά.

Από την ανάλυση κατάφεραν να ξεχωρίσουν ένα από τα τρία ύποπτα κινητά ως τη συσκευή που χρησιμοποιήθηκε από τον «τσιλιαδόρο». Οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν τώρα να συσχετίσουν τον αριθμό του κινητού με συγκεκριμένο άνθρωπο της νύχτας, ο οποίος είχε θανάσιμη αντιπαλότητα με το θύμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα