Πιοβάνι και Κορκολής σε συναυλία για τα παιδιά

Στις 13 Μαρτίου στο Μέγαρο ΜουσικήςΟ Νικόλα Πιοβάνι (φωτό) και ο Στέφανος Κορκολής ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Μια ξεχωριστή συναυλία για τους σκοπούς του Ιδρύματος «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για όλους» θα δώσουν οι δύο κορυφαίοι συνθέτες στις 13 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το μήνυμα της βραδιάς είναι πως «Η ζωή είναι ωραία», όπως άλλωστε ήταν και το soundtrack της διάσημης και βραβευμένης ιταλικής ταινίας που έφερε την υπογραφή του Πιοβάνι. 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τις μουσικές του Πιοβάνι από τον κινηματογράφο αλλά και συνθέσεις του Κορκολή. Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκεται η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, ένα σύνολο 80 μουσικών, που θα διευθύνει ο Αναστάσιος Συμεωνίδης. Το «Coeurs pour Tous Hellas» έχει ανθρωπιστικό, μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και κύριος σκοπός της λειτουργίας του είναι να χειρουργούνται παιδιά με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες σε αναπτυσσόμενες χώρες και σε ασθενείς οικονομικά ομάδες.
Η συναυλία αρχίζει στις 20.30.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα