Επίθεση γοητείας από την αδελφή του Κιμ στους Αγώνες της Ν. Κορέας

Αν στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές και οι επιδόσεις τους κλέβουν τις εντυπώσεις στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ στη Νότια Κορέα, σε πολιτικό – διπλωματικό επίπεδο η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν……είναι εκείνη που με τις… επιθέσεις γοητείας της έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα όλων – όλων, πλην του Μάικ Πενς.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επιμένει στη θέση της Ουάσινγκτον ότι η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία συμφωνούν απόλυτα με τη χώρα του για την απομόνωση της Βόρειας Κορέας λόγω του προγράμματος πυρηνικών όπλων που επιμένει να διατηρεί.
Παρ’ όλα αυτά, η Κιμ Γιο Γιονγκ δεν φαίνεται να πτοήθηκε από την αμερικανική στάση και προσκάλεσε, για λογαριασμό του αδελφού της Κιμ Γιονγκ Ουν, τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζέι-Ιν να επισκεφθεί την Πιονγιάνγκ το επόμενο διάστημα.

Η συνάντηση

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Μουν «το συντομότερο δυνατόν», όπως δήλωσε εκπρόσωπος της νοτιοκορεατικής προεδρίας, ο ηγέτης της Σεούλ απέφυγε να απαντήσει άμεσα, θετικά ή αρνητικά.
Και αυτό γιατί, όπως τόνισε, πρώτα θα πρέπει να υπάρξουν η απαραίτητη προετοιμασία και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα